Ana SayfaYaşamSmirnoff Nightlife Exchange Project İstanbul`da

Smirnoff Nightlife Exchange Project İstanbul`da

Dünyanın dört bir yanında farklı şehirlerin gece hayatı kültürlerini birbirleriyle paylaştıran Smirnoff Nightlife Exchange Project, bu yıl 12 Kasım’da dünya çapındaki 50 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Bu yıl İstanbul`un da katıldığı proje kapsamında ilk olarak İstanbul ve Buenos Aires gibi birbiriyle eşleşen şehirler Smirnoff’un Facebook uygulaması aracılığıyla kendi gece hayatlarını özel kılan önerileri paylaşacaklar. Devamında ise her şehrin topladığı en dikkat çekici öneriler bir araya getirilerek Kasım ayında düzenlenecek parti için diğer şehre gönderilecek ve 50 şehirden toplanan öneriler, aynı gün gerçekleştirilecek çok özel partide gerçeğe dönüştürülecek. Böylece İstanbullular Buenos Aires gece hayatının tadına, okyanusları aşmalarına gerek kalmadan kendi şehirlerinde yapılacak partide bakabilecekler.

Bu yıl tüm dünyadan 10 milyon kişinin katılması hedeflenen Smirnoff Nightlife Exchange Project’in parçası olmak için, siz de Smirnoff Nightlife Exchange Project’in facebook sayfasına tıklayın ve

İstanbul’un gece hayatını farklılaştıran özgün önerileri paylaşın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI