Ana SayfaModaSneaker Modasına Dair Her Şey Boyner SNEAKERLAND’de

Sneaker Modasına Dair Her Şey Boyner SNEAKERLAND’de

Dünyaca ünlü markalar ve Türkiye’nin en sevilen markalarının en özel koleksiyonlarını bir arada sunan Boyner, şimdi de modanın zamansız parçası sneakerlar için özel bir konsept hayata geçirdi.  SNEAKERLAND adıyla yepyeni bir sneaker dünyası yaratan Boyner, sneaker tutkunlarını bu benzersiz dünyayı keşfetmeye davet ediyor.

Moda dünyasının ve sokak stilinin zamansız parçaları arasında yer alan sneakerlar 1900’lü yılların başından itibaren hayatımızda yer alıyor. Popüler kültürün gelişmesiyle hayatımızdaki ağırlığını her geçen gün biraz daha artıran sneakerlar günümüzde adeta tüm parçalarla kombinlenebilen bir ikon olarak görülüyor. 1980’lerden sonra moda dünyasında kalıpların yıkılmasıyla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran sneakerlar, günümüzde yalnızca bir spor ayakkabı değil yaşam biçimi olarak karşımıza çıkıyor. 

Sneaker modasına dair her şey bu dünyada!

Klasikten beyaza, retrodan chunkye, bilekliden outdoor ya da performansa, dünyaca ünlü tasarımcıların sneakerlarından rengarenk birçok farklı sneaker modeline uzanan geniş bir seçki SNEAKERLAND’de sneaker tutkunlarını bekliyor. Boyner SNEAKERLAND, farklı tarzlara özel sunduğu binlerce seçeneğin yanı sıra sneakerın farklı kombinlerle kullanımıyla ilgili önerileriyle de ilham veriyor.

Adidas, Nike, Reebok, Skechers, Puma, Converse gibi dünya markalarının yanı sıra 20. yüzyılın en önemli moda tasarımcılarından Karl Lagerfeld gibi dev isimlerin özel parçalarının da yer aldığı SNEAKERLAND, dünyaca ünlü özel tasarımlardan en ulaşılabilir markalara binlerce seçenek sunuyor. 

Günlük sokak stilinden en şık kombinlere her tarzın tamamlayıcısı ve vazgeçilmez parçaları olan sneakerlar Boyner’in SNEAKERLAND’inde “sneakersız çıkmam” diyenlerle buluşuyor. 

Sneaker seçiminde ilham kaynağı olacak SNEAKERLAND’i keşfetmek için sen de Boyner mağazalarını ve boyner.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI