Ana SayfaDekorasyonSNOC Yeni Koleksiyonuyla 2022’ye Hazır

SNOC Yeni Koleksiyonuyla 2022’ye Hazır

Tüm ürünlerini dünya çapında özel koleksiyonlar arasından özenle seçen ve ithal eden, sürekli iyiye doğru değişen, gelişen SNOC, bu yıl da koleksiyonunu yenilikçi yapısını ve diğerlerinden ayrılan stilini korumak için hazırladı.  
 
SNOC tüm tasarımlarında sürdürülebilir, doğaya zararı en az seviyede olan malzemeleri tercih ediyor ve ürünlerinde sadece FSC sertifikalı ağaçlara yer vererek doğayı koruyor. Uzun ömürlü, fonksiyonel ve kaliteli hammaddelerden yapılmış, tamamen dış mekân için üretilmiş, yüksek kalitedeki el işçiliği ile oluşturulmuş ürünler tüm zamanlardaki koleksiyonlarının temel taşlarını oluşturuyor.  
 
 
Modern formlar ve temiz ve sade çizgilerle göz dolduran endüstriyel bir stil ve çevre dostu sürdürülebilir malzemeler 2022’ye damgasını vuruyor. Sezonun trendlerinde son teknoloji kumaş kaplama mobilyalar yer alıyor. Kumaşlarda renk olarak toprak tonları ve antrasit renkler öne çıkarken ürünlerin içeriğini sentetik rattan, alüminyum ve akrilik ipler oluşturuyor. . Concrete, Terrazzo, Polystone, Polywood ve yüksek performanslı kaplamalar gibi yeni nesil materyaller masalarda, sehpalarda ve aksesuarlarda sıklıkla kullanılıyor. İşlevsel ve tasarım konusunda gelişmiş şömineler ve dış mekan ısıtıcıları, koleksiyonun estetik bütünlük sağlamak konusundaki anahtar parçalarından.


 
 
Titizlikle belirlediği kalite standartlarından şaşmayan ve lüks bahçe mobilya sektörüne öncülük eden SNOC, 2022’de de görsel açıdan olduğu kadar konfor açısından da etkileyici bir koleksiyon sunmayı amaçlıyor. Su itme ve leke tutmayan özellikteki yumuşak doku ve farklı renk seçeneklerine sahip kumaşlarıyla konforu sağlayan SNOC, oturma ve masa grupları, daybed ve şezlonglar; estetik tasarımlı dış mekan şömine ve ısıtıcıları; zengin dekoratif aksesuar seçenekleriyle sezonun en büyük mobilya trendlerini özgün ve stil sahibi ürünleriyle sizlere ulaştırıyor.
 
Yeni sezona dair hazırlıklarını anlatan Satış Direktörü Erdem Kantur, “2004 yılından beri yaşam alanları için butik ürün anlayışının temsilcisi olan SNOC,  2022’de de dış mekânlarda estetiği, tasarımı ve dayanıklılığı yakalayacağınız oldukça zengin bir koleksiyon hazırladı. Ürün yelpazesindeki çeşitlilikle, dayanıklılık ve sürdürülebilirlik anlamında yürüttüğü ciddi çalışmalarıyla SNOC her geçen yıl giderek özgünleşen; marka çizgisini ve değerini yukarı çıkaran çalışmalar yürütüyor. Koleksiyonlarını tamamen ithal ürünlerden oluşturup; tasarım değeri yüksek, özgün ürünlerle hizmet veriyor. Dış mekânlarının modern fikirlere, estetik görünümlere ve yenilikçi bir konfor anlayışına sahip olmasını isteyen kullanıcılarının beklentilerini tamamen karşılayan koleksiyonlarını sunmayı sabırsızlıkla bekliyor.” şeklinde konuştu.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI