Ana SayfaGüzellikSodashi Chakra Dengeleme Uygulaması

Sodashi Chakra Dengeleme Uygulaması

1999 yılında Megan Larsen tarafından kurulan ve adını eski Sanskritçede "bütünlük, saflık ve ışınım" anlamına gelen Sodashi’den alan marka, hem erkek hem de kadınlara antik felsefeler ve doğal şifa geleneklerinin bilgi ve bilgeliklerine dayanan ürünler sunuyor.

Four Seasons Bosphorus Spa & Hammam`da Sodashi ürünlerinin kullanımı ile yapılan yeni bakım Sodashi Chakra Dengeleme bakımı ile ruhunuzu yenileyebilirsiniz. Enerji için temiz bir yol açan bu bakım, büyük ölçüde rahatlatıcı ve şaşırtıcı bir şekilde canlandırıcı. Fiziksel, ruhsal ve duygusal denge arayan ve güçlü bir deneyim yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçim olan Chakra Dengeleme Bakımı derinlemesine meditasyon sağlıyor.

Özel esansiyel yağlar ve iyileştirici kristallerden oluşan bir kombinasyonla vücudun yedi temel çakrasını dengelerken sakinleştiren bu benzersiz deneyim, genel refah düzeyinde bir artış sağlıyor. Vücudun temel çakralarını desteklemek için özel bir formüle sahip, yedi saf bitki esansı karışımından oluşan Chakra Dengeleme Yağları serisi ile uygulanan bu bakım; fiziksel, duygusal ve ruhsal bütünlüğü sağlamaya da yardımcı oluyor.

Uygulamada kullanılan Sodashi Chakra Dengeleme Yağları,

·         Chakra Balance 1: Survival, Kök Çakrasını destekler ve güvensizlik, korku ve stresten kaynaklanan gerilim hislerini azaltmaya yardımcı olur.

·         Chakra Balance 2: Sexuality, Hara Çakrasını destekler ve yaratıcılık ile kişisel hedeflere ulaşmanın önündeki engellerin kaldırılmasına yardımcı olur.

·         Chakra Balance 3: Power, Solar Pleksusu destekler ve güçsüzlük, kızgınlık ve öfke hislerini hafifletmeye yardımcı olur.

·         Chakra Balance 4: Love, Kalp Çakrasını destekler ve hem kendimiz, hem de başkaları için sevgi hissi yaratır.

·         Chakra Balance 5: Communication, Boğaz Çakrasını destekler ve açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmaya ve kendini ifade etmeye yardımcı olur.

·         Chakra Balance 6: Intuition, Üçüncü Göz Çakrasını destekler ve fiziksel duyguları teşvik ederek, iç vizyonu geliştirir.

·         Chakra Balance 7: Cognition, Taç Çakrasını destekler ve bilinçlilik düzeyini ve daha yüksek unsurlara bağlılığı artırır.

 Bu özel Chakra dengeleme bakımını yaptırıp fiziksel, duygusal ve ruhsal bütünlüğünüzü sağlamak için hemen Four Seasons Bosphorus Spa & Hammam`dan randevunuzu alın.

Randevu için: 0212 3814160

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI