Ana SayfaModaSofía Sanchez de Betak'tan Mango'ya Özel Seçki: The Sustainable Choice

Sofía Sanchez de Betak’tan Mango’ya Özel Seçki: The Sustainable Choice

Mango’nun sürdürülebilirlik yolunda dönüşüm çalışmaları doğrultusunda, markanın elçisi Sofía Sanchez de Betak, stilin sürdürülebilirlikle çelişmediğini göstererek, belirli aralıklarda en beğendiği sürdürülebilir parçaları sunacak. Sosyal ağlardaki adı ve lakabı ile tanınan Chufy, sadece Mango ailesinin bir parçası olduğu için değil; aynı zamanda çevre sorunları konusundaki bilinci ve doğaya olan sevgisini sürekli olarak iletişim kanallarından ifade etmesi nedeniyle, bu serinin yüzü olmak için mükemmel bir seçenek.

Seçkiye dair merak edilenleri aydınlatan kısa bir soru-cevap sizlerle:

Neden Sofía Sanchez de Betak ile bu seriyi yapıyorsunuz?

2016 yılında Mango, büyük ilerleme kaydettiğimiz ve sürdürülebilirlikle ilgili tüm girişimleri kapsayan Take Action projesini başlattı. Sofía Sánchez de Betak’ın doğal tarzını tanıtmanın, biz ve topluluğumuz için büyük bir ilham kaynağı olacağına inanıyoruz. Kendini çevreye ve doğaya adamış bir kadın ve bu nedenle, her ay en çok sevdiği sürdürülebilir görünümleri paylaşan kişi o olduğu için özel bir heyecan duyuyoruz.

Bunlar sadece sürdürülebilir görünümlerden örnekleri mi kapsıyor?

Evet, sahip olduğumuz tüm sürdürülebilir giysilerin küçük bir sunumu niteliğinde. Örneğin, sezonun tüm kadın jean pantolonları, üretimde kullanılan malzemeler veya üretim süreci nedeniyle sürdürülebilir pantolonlar.
 

Mango’nun sürdürülebilirlik konusunda kat ettiği ilerlemeler hakkında bize daha başka neler söyleyebilirsiniz?

Mango, giderek daha sürdürülebilir olan bir ticaret modeli oluşturmak için çalışıyor. Bu nedenle Sürdürülebilir Giyim Koalisyonu ve Moda Paktı, üyesi olduğu girişimlerden bazıları. Sürdürülebilir koleksiyon için konulan hedefler, 2025 yılına kadar kullanılan pamuğun %100’ünün sürdürülebilir olması ve polyesterin de %50’sinin geri dönüştürülmesidir. Ayrıca, 2030 yılına kadar, selülozik elyafların %100’ünün menşeinin bilinir olmasını ve böylelikle izlenebilirliklerinin sağlanması amaçlanmaktadır. Tüm bu hedefler, diğer girişimlerle birlikte daha sürdürülebilir bir moda endüstrisine katkıda bulunan Take Action programının bir parçasıdır.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI