Ana SayfaYaşamSofistike ve Lüksün Birleşimi: Cape Bodrum Beach Resort

Sofistike ve Lüksün Birleşimi: Cape Bodrum Beach Resort

Gündoğan’ın eşsiz manzarasına uyanmak!
Bodrum’un eşsiz güzellikleri ile lüksü ve konforu bir araya getiren Cape Bodrum Beach Resort’ un keyif dozu yüksek odaları, misafirlerini bekliyor. Alışılmışın aksine, otel girişlerinizde Lobby Lounge’da hak ettiğiniz bir özenle karşılanıyorsunuz. Siz lounge’ ın keyfini çıkarırken, giriş işlemleriniz kolaylıkla yapılıyor. Yine çıkış işlemlerinizi sıradanlıktan kurtaran Cape Bodrum Beach Resort, misafirlerini uğurlarken geleneksel “su dökme” ritüelini uyguluyor.
Yalın tasarımı ile sihirli bir dünyanın kapılarını yenilenen yüzüyle açmaya hazırlanan Cape Bodrum Beach Resort 9 farklı ve birbirinden konforlu oda seçeneği ile konuklarını lükse davet ediyor.
Tamamı deniz manzaralı toplam 110 odası ile hizmet veren Cape Bodrum Beach Resort’te 29 özel havuzlu oda ve 53 suite bulunuyor. Oda büyüklüklerinin 30 metrekare ve 200 metrekare aralığında değişen Cape Bodrum, oda ve süitlerinde her türlü konforun düşünüldüğü sade mimarisi, dekorasyonu ve yenilenen tasarımıyla özel hissettiriyor.
 
Cape Bodrum Beach Resort’ un kendisine ait plajı misafirlerine eşsiz bir deniz keyfi vaat ediyor.  Cape Bodrum’ un özel beach & lounge alanı Escape Beach & Lounge, yenilenen kadrosu ve hizmet ve servisleri ile sessizlik arayanlara, ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Escape Beach & Lounge’  da yer alan bar, A La Carte Restoran ve güneşlenme alanlarında gün boyu chillout, lounge ve etnik müzikler eşliğinde sosyalleşebiliyorsunuz. Escape’ de bulunan 3 adet “private pavillion ve “spa pavillion” ile de ayrıcalıklı hizmetin keyfini çıkarabiliyorsunuz. Gün doğumuna uyandığınız, dolunay ile geceyi sonlandırdığınız Cape Bodrum Beach Resort’ta, eşsiz Ege ve Akdeniz yaşam stilini denizin ve havuzun tadını çıkarırken de yaşabiliyorsunuz. Gün boyu saat 16.00 ile başlayan rafine müzik keyfi, resident DJ setup’ları ile saat 00.00’ ye kadar devam ediyor.
 
 
İLHAM ROTASI

İlhamını Ege’de huzuru ve doğayı arzulayanların limanı Gündoğan’ın mavi tonundan alan Cape Bodrum Beach Resort,  bölgenin tarihi dokusu, bitki örtüsü, güneşin doğuşu, deniz ve gökyüzü ile oluşturduğu ahengi, minimalist ve düşünülmüş detayları bir araya getirerek misafirlerine unutulmaz bir tatil sunuyor…
Minimal akımın etkisi ile tasarlanmış, doğal, yöreye ait renk ve detayların buluştuğu odalar; konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşatıyor.
GURME LEZZETLER, ORGANİK DENEYİMLER
Sade mimari yapısı, doğal renkleri ve çarpıcı Ege Denizi manzarasıyla Bodrum Havaalanı’ndan yalnızca 30 dakika uzaklıkta yer alan Cape Bodrum Beach Resort, yerel, yöresel ve organik lezzetlerin sunulduğu açık büfe kahvaltı salonu, Ege ve Akdeniz mutfağından esintiler taşıyan À La Carte restoranı öğle servisi ile başlayarak zengin bir menü ile misafirler ile buluşacak. Taco, Salata çeşitleri, Makarnalar, burger çeşitleri, pideler ve pizzalar gibi dünya mutfağından bir çok seçenek bulunan menüde akşam saatlerinde, et ve deniz mahsülleri, ev yapımı tatlılar, belirli aralıklarla spesyal yemekler bulunuyor. Mutfağında tamamen organik ve yerel ürünler kullanmayı misyon edinen Cape Bodrum Beach Resort, tekne sahiplerine de yemek ve içecek servisi sağlıyor. 
 
TATLI BİR MOLA; CANTINA ARTISAN CAFE& PATISSERIE
 
Cape Bodrum Beach Resort’ta birbirinden lezzetli sunumları tadabileceğiniz Cantina Artisan Cafe & Patisserie sade, yalın ve dikkat çekici dekorasyonu ile hem otel misafirlerine hem de dışarıdan gelen konuklara hizmet veriyor. 3. ve 4. Nesil kahvelerin, ev yapımı şerbet, taze narenciyeli içeceklerin ve limonata çeşitlerinin yer aldığı Cantina Artisan Cafe& Patisserie’de Fransız ve İtalyan lezzetleri, pastalar, pancakeler, krepler ve dahası yer alıyor. Yerel ve sağlıklı yiyeceklerin de ön plana çıktığı Cantina’ da, “kasede yemek” konsepti ile sağlıklı bowllar, biscotti ve özel ekmek çeşitleri de sunuluyor.

BEDENSEL VE İÇSEL YENİLENMENİN KEŞFİ

Eşsiz terapiler, doğal güzellik bakımları, huzurlu dinlenme alanları, büyüleyici kokular… BluWell Spa &Sports’ da keyif dolu sağlıklı ve huzurlu atmosferini keşfedin!
İhtiyacınız olan “iyi yaşam” deneyimini yaşamanız için özel olarak tasarlanan BluWell Spa, eşsiz bir dinlenme ve tazelenme imkanı sağlıyor. Bünyesinde 1 adet fitness salonu ve 1 adet pilates stüdyosu yer alan BluWell Spa &Sports’da; kapalı havuz, masaj odaları, sauna, Türk hamamı, tuz ve buhar odaları da bulunuyor.  BluWell Spa& Sports, Cape Bodrum Beach Resort’ta konakladığınız süre boyunca arınma ve yenilenmenizi sağlayacak kişisel spa danışmanı ile sizi derin bir yolculuğa çıkaracak.  Bitkisel banyo ritüelleri, vücut bakımları, temizleyiciler ve detoks programlarının yanı sıra zihni, ruhu ve bedeni arındırıcı yoga, fitness gibi aktiviteleri ile şifa veren kutsal bir alan sunuyor.
HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE KİŞİSEL DOKUNUŞLAR
Yeni bir hayata başlayacağınız ilk günlerde, Cape Bodrum Beach Resort  ile en güzel anları yaşayın!
Cape Bodrum Beach Resort’un rüya takımı, hayalinizdeki düğünü istediğiniz gibi yaşayabilmek için sınırsız olanaklar sunuyor. Kusursuz bir seremoniye ev sahipliği yapan tasarım ve sofistike sadeliğin, romantizm ile buluştuğu bir düğün hayal edenleri Cape Bodrum tüm misafirperverliği ile karşılıyor.
Sonsuz mutluluğa adım attığınız günlerde; sessizliğin ve dinginliğin tadını çıkaracağınız Cape Bodrum Beach Resort, çiftlere özel rahatlatıcı spa seçenekleri, bedeninizi ve ruhunuzu besleyecek keyifli bir müzik eşliğinde romantik akşam yemekleri gibi balayınız için birçok seçeneği bünyesinde barındırıyor.
Jazz, dj performansları ve konsept partilerinin yanı sıra, dolunay, Hıdırellez ve yöresel festival zamanlarını ritüel haline getirerek, yeme & içme ve eğlenceye kadar içinde bulunduğunuz zamandan esintiler yaşatıyor.
 
EN ÖZEL ANLARA ŞIK DOKUNUŞ

Cape Bodrum Beach Resort, mükemmel etkinlikleriniz için ilk adresiniz oluyor. İleri teknoloji ile donatılmış toplantı odaları, iş toplantılarınız için lüks bir buluşma noktası sunuyor. Cape Bodrum Beach Resort, her ihtiyaca uygun büyüklükte davet ve geniş fuaye alanına sahip toplantı salonları gibi eşsiz mekanları ile iş toplantılarınızı, düğününüzü ve özel davetlerinizi unutamayacağınız bir deneyime dönüştürüyor.

YARATICILIĞINIZI KEŞFEDİN

Yaratıcılığınızı terrarium, mozaik ve boyama sanatı ile el yapımı aksesuar atölyelerinde keşfedebileceğiniz Cape Bodrum Beach Resort’ta yaratıcılığınız ve zaman yarışacak!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI