Ana SayfaYaşamSömestr tatilinde rota Cratos

Sömestr tatilinde rota Cratos

Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen konukların da Kıbrıs`daki ilk tercihi olan Cratos Premium , konuklarını otel, Spa, restoran ve Casino hizmetlerinde premium kaliteyle buluşturuyor. Adanın en büyük yatırımı Cratos Premium, özellikle sömestr tatilinde rağbet gören kayak turizmine gölge düşürüyor. Cratos Premium, Türkiye’de tatil için kayak merkezlerini tercih eden önemli bir kesimi adaya çekerek ada turizmine de hareketlilik kazandırıyor.

Yaptığı organizasyonlarla, hizmet kalitesi ve çeşitliliği ile Kuzey Kıbrıs’ın dünyaya açılan penceresi olan ve KKTC’nin gerek Türkiye’de gerekse dünyada tanınırlığına önemli katkılarda bulunan Cratos Premium, yarıyıl tatilinde, yoğun iş stresinden bunalan velileri ve eğitim öğretime ara veren öğrencileri ağırlayacak. Cratos Premium’un dingin atmosferinde  doyasıya eğlenme ve dinlenme fırsatı bulacak misafirleri bir sürpriz daha bekliyor. Özel gün kutlamalarında Türk ve Dünya starlarını Kıbrıs halkı ile buluşturmayı gelenek haline getiren Cratos Premium’ da, yaptığı bestelerle şarkıları dillerden düşmeyen Serdar Ortaç, 5 Şubat Cumartesi gecesi  muhteşem bir konser verecek.
Sömestr tatili ile birleşen Sevgililer Günü ise Cratos Premium’da 12 Şubat Cumartesi gecesi kutlanacak ve yine Serdar Ortaç en sevilen aşk şarkılarını tüm sevenler için söyleyecek. Çiftlere özel eğlenceler, çekilişler, sürpriz hediyeler ve daha niceleri Sevgililer Günü’nde Cratos Premium’da olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI