Ana SayfaGüzellikSon Trend Göğüs Ucu Dövmesi

Son Trend Göğüs Ucu Dövmesi

Son güzellik trendi `göğüs ucu dövmesi`! Liverpool`da Tittooing adı ile bilinen göğüs ucunu dövmeletmek son dönemde çok popüler ve giderek yayılıyor. Türkiye`ye gelir mi bilinmez ama Amerika`yı da kısa bir süre içinde etkisi altına alacağa benziyor.

Peki ama nedir bu göğüs ucu dövmeletmek diye merak edip araştırdık. Liverpool`da bir anda patlayan `Tittooing` göğüs ucunun soluk veya küçük olduğundan şikayet eden kadınların uyguladığı bir yöntem. Uygulamayı çoğunlukla mükemmel göğüs ucuna sahip olmayı takıntı haline getiren kadınlar tercih ediyor. Göğüs uçlarına yaptırdıkları bu dövmeler ile de göğüs ucunu daha büyük, koyu veya yuvarlak hale getirerek hedeflerine ulaşıyorlar.

Bu dövmeyi yaptırmak ise 2 saat sürüyor ve kalıcılığı 12 ila 18 ay arasında sürüyor. 2 göğsün fiyatı da 1200 pound`u buluyor. Bu göğüs ucu dövmeleri dünyada ne kadar yayılır bilinmez ama her geçen gün daha da ilginç bir güzellik trendiyle karşılaşacağımıza artık şüphe yok. Ne dersiniz, Türkiye`ye gelse siz de göğüs ucunuza dövme yaptırır mısınız?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI