Ana SayfaYaşamSonbahar, Sincerely Yogurt’a Balkabağı ile Geliyor

Sonbahar, Sincerely Yogurt’a Balkabağı ile Geliyor

Sağlıklı ve eğlenceli atıştırmalığın yeni ürününe bayılmamak imkansız! İçerisindeki canlı kültürlerle probiyotik kaynağı olan Sincerely Yogurt’un lezzetlerine, sonbaharın turuncusuna çok yakışan pumpkin spice ekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda da çok sevilen balkabağı lezzeti, sonbahar boyunca Sincerely Yogurt’ta olacak.
 
Balkabağının saf lezzeti
 
Pumpkin spice’lı dondurulmuş yoğurtta da Sincerely Yogurt’un diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi katkı malzemesi bulunmuyor. İlave şeker ya da koruyucu olmadan hazırlanan taze dondurulmuş yoğurtlar bu sayede sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin de favorisi oluyor.
 
  
İstediğiniz gibi lezzetlendirin
 
Ekim ayının eğlencesine eşlik edecek pumpkin spice dondurulmuş yoğurdun porsiyonunu da Sincerely Yogurt’ta kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Aldığınız gramaj kadar ödeme yapmanızı sağlayan sistemde yoğurdunuzu farklı toppings ve sos çeşitleriyle süsleyebiliyorsunuz. Bisküviler, çikolatalar ve çok çeşitli şekerlemelerle yoğurdunuzun lezzeti daha da katlanıyor.
 
Sadece sonbahar boyunca Sincerely Yogurt’ta olacak pumpkin spice dondurulmuş yoğurdun tadını çıkarmanın şimdi tam zamanı!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI