Ana SayfaModaSonbaharın Rengi: Zümrüt Yeşili

Sonbaharın Rengi: Zümrüt Yeşili

Bu sonbaharın en özel renklerinden biri Zümrüt Yeşili olacak. Pantone bu sonbaharın rengi olarak zümrüt yeşilini seçti ve bu sezonu değerli taşların en güzellerinden olan zümrütün göz alıcı yeşiline boyadı. Yazdan beri etkisini devam ettiren zümrüt yeşili modası sonbaharda da devam ediyor. Özellikle palto, şal, şapka gibi kışlık dış giyimde ve gece elbiselerinde öne çıkan zümrüt yeşiline canlı kırmızı ve mavi tonları da eşlik edecek. Bunun anlamı da bu mevsim sonbahar geldi diye canlı renkleri dolabın arka taraflarına kaldırmayacağımız.

Zümrüt yeşili hemen hemen hemen her cilt ve saç rengine uyan sihirli bir renk. Zümrütün bu özel tonu hem sarışın ve beyaz tenlilere, hem kumrallara hem de siyah saçlara ve bronz tene yakıyor. Zümrüt yeşilinin özellikle kahve tonlarıyla çok yakıştığını hatırlatalım. Zümrüt yeşilini gece katılacağınız bir davette kullanmak istiyorsanız, altın rengi aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Bu sonbahar dolabınızda yeşil tonlarından bir paltoya da yer açmanın tam zamanı, aksesuar olarak şalınızı, eldivenlerinizi de yeşilin farklı tonlarından seçerek  stilinize `tone sur tone` gücünü katabilirsiniz. 

Eğer yeşili minimal olarak kullanmak isterseniz, zümrüt yeşili bir kolye ve küpelerle de bu özel rengi stilinizi bir parçası haline getirebilirsiniz. 

Biz de sizin için bu yılın rengi olan zümrüt yeşilini mercek altına aldık ve özel bir dosya hazırladık. Fotogaleriye tıklayarak hem yeşilin podyumlarda nasıl karşımıza çıktığını görebilir hem de ünlülerin bu güzel rengi nasıl kombinlediğini keşfedebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI