Ana SayfaYaşamSophie Ellis Bextor Mehmet Turgut`a poz verdi

Sophie Ellis Bextor Mehmet Turgut`a poz verdi

 

Mehmet Turgut’un objektifine poz veren Sophie Ellis Bextor; ikinci kez geldiği İstanbul’dan, birçok sanatçı gibi çok etkilendiğini, kendisini Türkiye’de en çok cezbeden şeyin ise dillere destan Türk mutfağı olduğunu anlatıyor. Aynı zamanda, özellikle genç neslin moda ikonu olan disko müziğinin zarif prensesi; “Aldığım parçaların birbiriyle uyumlu olmasına dikkat ediyorum ve o anda nasıl giyinmek istiyorsam, öyle giyinip çıkıyorum.” diyor. “Çocuklarımın büyümelerini kaçırmak istemiyorum.” diyen Sophie Ellis Bextor; bunun için evden uzun süre uzak kalmamaya özen gösterdiğini vurguluyor.

The Rascals ve The Last Shadow Puppets gruplarının ardından, solo albümüyle müzik dünyasında narin adımlarla ilerleyen Miles Kane; “46 – Hayvanlar Özel Sayısı”nda, Fethi Karaduman’ın fotoğraf çekimleriyle müziğini anlatıyor. Son yılların en etkili ve dikkat çekici işlerden birkaçına imza atan karizmatik müzisyen; müzik yaparken, samimi ve basit olmaya dikkat ettiğini, şarkı yazmayı, sahneye çıkmayı, gitar çalmayı sevdiğini belirtiyor. Özellikle John Lennon ve David Bowie’nin kendisini etkilediğini belirten Kane; The Last Shadow Puppets ile yola devam edeceğini ama öncesinde solo albümümün keyfini çıkartmak istediğini vurguluyor.

İstanbul konserinde, davulda Mike Portnoy, vokalde Whitfield Crane, basta James Lomenzo, gitarda Glen Drover gibi rock ve metal müziğin efsanevi müzisyenleriyle sahne alan sürprizlere açık Hail! grubu; kadroda yine değişikliklerin olabileceğini, bir sonraki adımda neler olacağını kendilerinin de kestiremediğini belirtiyor. Birbirinden ayrı ya da aynı gruplarda çalmış müzisyenlerin yan yana gelip güzel işler ortaya çıkardıklarını göstermek amacıyla oluşturulan Hail! ile sahne alan müzisyenler, grubu  bir yolculuğa benzetiyorlar.

Bu özel sohbetlerin devamı; Mehmet Turgut’un ve Fethi Karaduman’ın fotoğraflarıyla “46 Hayvanlar Özel Sayısı”nda…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI