Ana SayfaModaSpor kıyafetin de modası olur

Spor kıyafetin de modası olur

Bikini sezonu yaklaştıkça spor salonları kapasitelerinin üzerinde çalışmaya başladılar. İş çıkışı ve gün içinde bir hayli yoğun olan spor salonlarında artık şıklık da ön planda. Bayanlar günlük stillerini spor salonlarına da taşıyorlar. Bol bir eşofman üzerine bol beyaz t-shirt giyme devri sona erdi. Skinny taytlar, özel spor atletleri, rengarenk tabanlı spor ayakkabıları ile sporda da havalı olmak mümkün.

Özellikle son dönemlerde spor salonuna gelen kadınlarda hafif bir de makyaj bile görmek mümkün. Hafif bir pembelik veren pudra ile gözlere sürülen rimel vazgeçilmezlerden olmuş durumda.

Eşofman üstleri ve mini şortlarda sokakta spor yapanlar için ideal. Hollywood yıldızlarının bir çoğunu kulaklıkları ile sokaklarda mini şortları, eşofman üstleri ile görmeye alıştık. Kimisi sporda tayttan vazgeçmezken kimisi hala klasik eşofmanların tutkunu. Ama önemli olan özensiz görünmemesi.

Hollywood yıldızları da bu trendin peşinden gidiyor ve spor yaparken bile bir şık görünmeyi başarıyorlar. Fotogaleriye tıklayarak onlardan ilham alın ve en güzel spor kıyafetlerini görün. Bol beyaz t-shirt ve eşofmanınızı bir süre dolap arkasına atın ve spor yaparken bile stilinizden ödün vermeyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI