Ana SayfaModaSpor ve Zarafet Bir Arada: DeFactoFiT

Spor ve Zarafet Bir Arada: DeFactoFiT

Rahat ve sağlıklı yaşam ile evden çalışmanın ön plana çıktığı hayat tarzı doğrultusunda çok kültürlü uzman bir ekiple tasarlanan koleksiyonda ayrıca ev ve iç giyim ürünleri de yar alıyor.

Evde, sporda ya da ofiste fitliği ve stiliyle fark yaratmak isteyen kadınlar için DeFacto, 2020 Sonbahar-Kış sezonuna yepyeni markası DeFactoFİT ile giriyor. Aktif spor, ev ve iç giyim markası DeFactoFiT, çok kültürlü uzman bir ekiple pandemiyle birlikte değişen, rahat ve sağlıklı yaşam ile evden çalışmanın ön plana çıktığı hayat tarzı için özel olarak tasarlandı.

Koşu, bisiklet, yüzme, yoga ve pilates gibi aktif spor dallarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren koleksiyon aynı zamanda günlük hayatta, evde ve ofiste terletmeyen, rahat kıyafetler giymek ve fit görünmek isteyen kadınlar için birbirinden şık kombinler sunuyor.

Sezonun enerjisini yükselten geniş renk skalasına sahip koleksiyonun diğer trendi de kamuflaj desenler. Sporcu sütyenleri, crop ve couple takımlar, taytlar, tişörtler, eşofman takımları ve sweatshirt’lerden oluşan binlerce tasarımın yer aldığı koleksiyon hareket özgürlüğü sağlayan, nefes alan ve vücuda oturan kumaşlarıyla fit hissettiriyor. İster salaş, ister seksi kadınlar spor yaparken tükenen enerjisine rağmen DeFactoFİT ile kendi tarzlarında harika görünüyor.

Her dönemin favorisi puantiye ve danteller ev modasına hakimken, hırkalar sezonun en gözde parçası olacak. Evinde kendine zaman ayırdığı ve kaldığı anlarda dahi tarzından vazgeçmeyen kadınların DeFactoFİT, konfor ve özgüveni bir arada sunuyor.
 

Kadın spor şıklığın yeni adresi DeFactoFiT ürünleri 200’ü aşkın DeFacto mağazasında, www.defactofit.com , www.defacto.com adresinde ve mobil uygulamada satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI