Ana SayfaErkek ModasıStil Erkek: Jake Gyllenhaal

Stil Erkek: Jake Gyllenhaal

Oyunculuk Jake Gyllenhaal`ın genlerinde var! 1980 yılında yönetmen Stephen Gyllenhaal ve senarist Naomi Achs`ın oğlu olarak dünyaya gelen Jake, 1999 yılında daha 10 yaşındayken kamera karşısına geçerek bu iş için ne kadar istekli oduğunu herkese kanıtladı.

Brokeback Mountain`daki Jack Twist rolüyle bütün okları kendine çeken yakışıklı oyuncu, gerçek hayatta da erkekler tarafından beğenilen bir stile sahip. Bunun öncelikle nedeni ise erkek modasında detayların feminenleştiği bugünlerde kadınsı durmadan da tarz bir şekilde giyinebiliyor olması. Düzenli spor yapan oyuncu, bunun geri dönüşünü ise her sene en yakışıklı erkekler listesinin üst sıralarında olarak alıyor.

Günlük yaşamında spor kesimlerden asla vazgeçmeyen Jake, düşük belli kot pantolonları, düz tişört ya da gömlekleri ve sade ama çarpıcı kazakları giyerek kendine has bir stil oluşturuyor. Spor ayakkabılarıyla büyük bir aşk yaşayan Brokeback Mountain`ın iddialı oyuncusunun diğer dikkat çeken yanı ise sağlıklı saçları. Saçlarını genellikle hafif uzun kullanmayı seven oyuncu, sakalından da çoğu zaman vazgeçmiyor. Bugünün trendlerine inat çok fazla takı kullanmayan Gyllenhaal, en çok Wayfarer gözlükleri ve saatleri seviyor.

Kırmızı halılarda ise jilet gibi takımları kaslı vücudunun üzerine geçirerek tarzını daha da ön plana çıkarmayı seven oyuncumuz ayrıca çevre konusunda çok duyarlı. Pek çok çevre eylemine katılan Jake, her sene Mozambik ormanlarına ağaç dikiyor. Fotogaleriye tıklayarak stili pek çok kişi tarafından taklit edilen Jake Gyllenhaal`ın seçimlerini inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI