Ana SayfaErkek ModasıStil Erkek: James Franco

Stil Erkek: James Franco

Hollywood`daki pek çok sınırlı yeteneğin aksine bir çok dalda başarılı olan James, Kaliforniya`ya bağlı Palo Alto kasabasında dünyaya geldi ve 1999 yılında Freaks and Geeks isimli diziyle oyunculuğa başladı. Eşcinsel haklarının ilk siyasi savunucusu olan Harvey Milk`in antalıldığı "Milk" isimli filmde Sean Penn`le kamera karşısına geçen Franco, bu filmde canlandırdığı eşcinsel karakterle yılın yükselen oyuncusu ödülünü aldı. Franco`yla ilgili bilinmeyen diğer bir gerçek ise Spiderman filminde canlandırdığı karakterin kendisi için yeniden yazılmış olması. Seçmelere katıldığı zaman yapımcı tarafından çok beğenilen ancak başrol Toby Maguire`a verildiği için Spiderman`i canlandıramayan oyuncu için filmin senaryosuna Harry Osborn karakteri eklendi.

2011 yılında "127 Saat* filmiyle 8 tane gestivalde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan yeni neslin James Dean`i, gelecek yıllarda The End of the World, Oz: The Great and Powerful, Child of God, The Iceman, Lovelace ve Spring Breakers filmleriyle arşımıza çıkacak,

Başarılı oyunculuk hayakı dışında sansasyonel olaylardan da uzak duran James Franco, fünlük hayatta spor şık kombinleriyle karşımıza çıkıyor. Genellikle klasik model ve renkleri üzerine geçirmeyi seven oyuncu, sezonun trendi olan daha feminen detaylı tasarımlardan da uzak duruyor. Normal bir gününü kot ve tişörtlerle geçiren oyuncunun kış aylarında vazgeçilmez aksesuarları ise çizgili kazaklar ve kısa montlar oluyor. Kırmızı halılarda bilinenden şaşmayan Franco, siyah takımları papyonlarla ve kravatlarla tamamlamayı tercih ediyor. Başarılı oyuncunun stilini fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI