Ana SayfaErkek ModasıStil Erkek: Justin Timberlake

Stil Erkek: Justin Timberlake

Muhteşem gülüşü, eşi Jessica`ya hem yüzük tasarlayacak kadar hem de düğünde serenat yapacak kadar romantik oluşuyla bugün bütün kızları peşinden koşturan Justin Timberlake, "çocuk yıldız" olarak kariyerine başlayan ve her sene kendini geliştirerek yoluna devam eden stil ikonlarından biri.

Disney Channel`ın "The New Mickey Mouse Club" adlı programında yer aldıktan sonra Amerikalı müzik yapımcısı Lou Pearman tarafından keşfedilerek kurulan 1995 yılının efsane boyband`i "N`Sync" le karşımıza çıkan Justin, o zaman özenti hip-hop kıyafetleri doğal olarak bol tişörtleri ve uzun saçlarıyla bizi kendine güldürtüyordu. Grubun dağılmasının ardından yoluna solo devam ederek çok doğru bir karar alan romantik aşık, 2002 yılında ilk albümü "Justified"  ve ilk üç single`ı "Sexy Back", "My Love", "What Goes Around Comes Around" ile Amerika`da bir numara oldu.

Toplamda altı Grammy ve dört Emmy ödülü alan Timberlake, bu alandaki başarısını kanıtladıktan sonra "The Social Network" ,"Bad Teacher" ve "Friends With Benefits" filmlerinde rol alarak romantik komedi dalında ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu da kanıtladı. Hemen arkasından MySpace`i satın alan ve giyim markası William Rast`ı kuran şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, dansçı ve aktör olan Timberlake, bu sıfatlarının yanına stil ikonunu da ekledi.

Yıllar içinde özenti tarzından sıyrılan ve vücuduna yapışan dar kesimli tişörtlerle ceketleri giymeye başlayan oyuncumuz saçlarını da kestirerek imajını tamamladı. Özellikle 39. Ryder Cup Galası`nda giydiği saten yakalı ceket ve taktığı mendiliyle uyumlu ceket-kravat seçme alanındaki başarısını kanıtlayan Justin, son bir sezondur vazgeçmediği çeket ve kot pantolon kombinlerini uyumlu mendillerle tamamlıyor. Tam bir spor ayakkabı tutkunu olan oyuncu, siyah beyazın en asil renkler olduğunu düşünüyor.

Fotogaleriye tıklayarak özenti kuğudan günümüzün stil ikonlarından biri haline gelen Justin Timberlake`in stilini inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI