Ana SayfaYaşamStil Sahibi Çiçekler Bloom and Fresh

Stil Sahibi Çiçekler Bloom and Fresh

Bloom and Fresh, mevsimsel olarak hazırladığı ve içinde her birinin bir hikayesi olan birbirinden farklı düzenlemelerin yer aldığı bir koleksiyon sunuyor. 

Bloom and Fresh’in tasarımları, Florart Çiçek Eğitim Atölyesi’nden Buse Hekimci tarafından floral tasarım prensipleri doğrultusunda mevsimin en taze çiçekleri ile özenle hazırlanıyor.

Koleksiyonunda az sayıda ama her zevke ve ihtiyaca uygun düzenleme bulunduran Bloom and Fresh’in bir diğer vaadi ise, internetten verdikleri siparişlerde hayal kırıklığına uğrayanlara bir müjde niteliğinde. Bloom and Fresh hazırladığı düzenlemeleri her zaman internet sitesinde göründüğü gibi, bir başka deyişle çiçeklerin değişmediği, renklerin farklılaşmadığı bir şekilde müşterilerine ulaştırma sözü veriyor.

Çiçeklerinin tazeliğini her şeyin önünde tutan Bloom and Fresh’te belli düzenlenmelerin bu nedenle sıklıkla tükendiği görmek mümkün. Kendileri bunu “Çok basit; kendi sevdiklerimize göndermeyeceğimiz çiçekleri başkalarına da gönderemeyiz” diye açıklıyor. Çiçeklerinin tazeliği için destek vitaminlerinden özel çiçek dolaplarına kadar bir çok metodu da etkin kullandıklarını belirtiyorlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI