Ana SayfaModaStil Savaşları: Kate Middleton x Letizia Ortiz

Stil Savaşları: Kate Middleton x Letizia Ortiz

Kraliyet düzeyinde stil savaşları başlıyor. Asil kan taşımamasına rağmen Prens William`la evlenmesiyle kısa sürede en ünlü Kraliyet Ailesi üyesi olmayı başaran Kate Middleton`ın artık çok ciddi bir rakibi var; yakında İspanya Kraliçesi olmaya hazırlanan Letizia Ortiz. Aslında Letizia`nın da tıpkı Kate`e benzeyen bir hikayesi var. 42 yaşındaki Ortiz`in aklına CNN İspanya muhabiriyken bir gün İspanya tahtına oturmak var mıydı bilinmez ama, güzel prenses çok yakında dünyanın en büyük kraliyet ailelerinden birinin tahtına çıkacak. 

1972 yılında gazeteci bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Letizia Ortiz`in kaderi 2003 yılında Prens Felipe`yle yaşamaya başladığı aşkla değişti. Ancak Kraliyet Ailesi, Hem Letizia`nın asil kan taşımıyor olması hem de daha önce evlenip boşanmış olması sebebiyle bu evliliğe karşıydı. Ama Letizia vazgeçmedi. Çiftin 1 Kasım 2003`te nişanlandıkları açıklandı. Letizia, 22 Mayıs 2004`te 25 milyon televizyondan izlediği görkemli bir törenle İspanya Prensesi oldu. 

Gözler yakın zamanda İspanya`nın en sevilen kişileri anketlerinde hep yukarılarda yer alan Letizia Ortiz`in çok daha fazla üstünde olacak. İspanya Kralı Juan Carlos`un tahtı oğluna bırakmasından sonra Letizia Ortiz de İspanya Kraliçesi olarak, yaşamını gerçek bir külkedisi masalına dönüştürmüş olacak. 

Letizia Ortiz`in en büyük rakibi ise İngiliz tahtının gelecekteki Kraliçesi Kate Middleton. Neredeyse tüm dünyaya yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kate, en popüler Kraliyet Ailesi üyesi olarak gösteriliyor. Şİmdilerde İngiltere`de en çok konuşulan konulardan biri Kate Middleton ve Letizia Ortiz arasındaki rekabet. İngilizlere göre çok Letizia Ortiz`den 10 yaş daha genç olan Kate, çok daha zarif ve elegan. Üstelik önemli modacıların tasarımlarıyla her katıldığı davette mini bir Kraliyet defilesi sunan Kate`in stili, Letizia Ortiz` e göre çok daha zarif ve şık. Zira Müstakbel İspanya Kraliçesi Letizia, pahalı markalar yerine hazır giyim markalarının kıyafetlerini tercih ediyor.

Biz de Middleton ve Ortiz`in stillerini mercek altına aldık. Kate ve Letizia arasında sizin favoriniz kim karar vermek için fotogaleriye tıklayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI