Ana SayfaModaStilini Çerçevele Ödülü Kazan

Stilini Çerçevele Ödülü Kazan

Boyner Mağazaları’nın resmi Facebook sayfası Boyner Online, ödüllü bir yarışma düzenliyor. 13 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ‘Stilini Çerçevele’ yarışmasında Boyner Online takipçileri, stillerini yansıttıkları fotoğraflarla yarışacak. En çok beğenilen 3 fotoğrafın sahipleri ise büyük ödülün sahibi olacak.

Yarışmaya katılmak içinse sokak stilinizi yansıtan fotoğrafları profilinize yüklemeniz yeterli. Paylaştığınız fotoğrafları, Boyner Jürisi stil ve yaratıcılıklarına göre değerlendirecek. Yarışmanın sonunda jürinin birinci seçtiği fotoğrafın sahibi 1000 TL, ikinci 600 TL, üçüncü ise 300 TL değerinde Boyner Hediye Çeki kazanacak. Boyner Online Facebook takipçilerinin ve Boyner Jürisi’nin beğenileriyle belirlenecek ödüllerin sahipleri 15 Ekim’de Boyner Online Facebook Sayfası’nda açıklanacak.

Stiline güvenen herkesin katılabileceği ‘Stilini Çerçevele’ yarışması 13 Ekim 2012 tarihine kadar Boyner Online Facebook Sayfası’nda sürüyor. Yarışmaya katılarak büyük ödülleri kazanmak isteyenler için ayrıntılar Boyner Online Facebook Sayfası’nda!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI