Ana SayfaGüzellikStrivectin-SD Hassas Ciltler Kırışık Önleyici ve Çatlak Onarıcı Bakım Kremi

Strivectin-SD Hassas Ciltler Kırışık Önleyici ve Çatlak Onarıcı Bakım Kremi

Kırışıklıklar ve çatlakların görünümünü azaltan, cildin koruyucu bariyerini güçlendirerek hassasiyeti iyileştirmeye yardım eden ve renk eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olan StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, cildin tonunu ve elastikiyetini düzenliyor ve ayrıca cilde çok aşamalı ve yoğun nem desteği sağlıyor.

Sadece Sephora’da bulabileceğiniz, her yaşa hitap eden StriVectin-SD™ Hassas Ciltler ile düzenli kullanımda 2. haftada doğal kolajen sentezi artıyor, cilt yüzeyi düzgünleşiyor, 4. haftada hücre üretimi hızla artıyor, renk eşitsizlikleri dengeleniyor, 8. haftada cildin elastikiyeti artar, çizgiler ve kırışıklıkların görünümü düzenleniyor.
İçeriğinde bulunan Niacin ile hücrelerin DNA’sını yenilemesine yardımcı olur ve cilt bariyerini düzenler, peptidlerin gücü ile ciltteki kolajenlerin kalitesini arttırır, seramidler, lipidler ve diğer içerikler hassasiyeti tedavi ederek cildin iyileşme sürecini hızlandırıyor.
Paraben, boya ve kimyasal madde içermeyen, kokusuz ve yağsız StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, komedojenik değildir ve alerjik ve dermatolojik olarak test edilmiş.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI