Ana SayfaModaSüleyman Demirel yaza hazır

Süleyman Demirel yaza hazır

Geçtiğimiz hafta Bostancı Gösteri Merkezinde sahne alan Demet Akalın`ın sahne kostümlerini tasarlayan başarılı modacı Süleyman Demirel, Demet Akalın`ın yanı sıra Deniz Seki, Demet Sağıroğlu, Ebru Destan, Betül Demir, Burcu Güneş, Banu Zorlu gibi ünlü sanatçıların da uzun zamandır sahne kostümlerini tasarlıyor.

Bu sezonun vazgeçilmez materyali olan şifon Süleyman Demirel koleksiyonunda fazlasıyla yer alıyor. Diz boyu mini elbiseler, straplez ve asimetrik yakalar, dantellerle biraraya getirilerek daha romantik bir hal alıyor. Özellikle sarı bu koleksiyonun en önemli renkleri arasında. yazın canlı renkleri fuşyalar, mint yeşilleri ve turkuvaz mavileri sık sık göze çarpıyor. Saten, dantel, şifon ve asimetrik detaylar en çok dikkat çekenler arasında… Uzun elbiselerde ise vücut detaylarını ortaya çıkaran dar ve balık modeli elbise formları ön planda…
Önümüzdeki sıcak yaz günlerinde bayanların gardrobunu süsleyecek Süleyman Demirel imzalı koleksiyonun katalog çekimi ünlü modeller Selda Car ve Julia Nitu ile gerçekleştirildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI