Ana SayfaYaşamSumahan Wellness

Sumahan Wellness

İngiliz The Guardian Gazetesi’nin Topkapı Sarayı ve Kız Kulesini de içeren, İstanbul’un en iyi beş deniz manzarası listesinde yer verdiği tek otel olan Sumahan, konuklarına eşsiz İstanbul manzarasının yanı sıra; profesyonel bir sağlık merkezi hizmeti de sunuyor. Bir masaj salonu, bir Türk hamamı ve bir fitness salonu bulunan Sumahan Wellness, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda uzmanlaşmış bir SPA merkezi arayışındaki tüm konuklarının ihtiyacına cevap veriyor. Butik bir hizmet sunan Sumahan Wellness, ‘kişiye özel SPA hizmeti’ ile farklılık kazanırken, ‘iyi hissetme’ odaklı bakım hizmetini doruk noktasına taşıyor. Tek kişi için kapatılabilen sağlık merkezi, aynı zamanda çiftler için de kiralanabiliyor.

Sumahan Wellness, ‘doğal olandan yana’ olarak özetlenebilecek tercihini, kullandığı ürünlerle de gözler önüne seriyor; hiçbir şekilde katkı kullanmadığı masaj yağı, sabun, şampuan gibi ürünlerini, özel olarak seçtikten sonra konuklarının kullanımına sunuyor. Doğal Osmanlı sabunu geleneğini sürdüren Sumahan Wellness, adım atıldığı andan itibaren sabun kokusu ile karşıladığı misafirlerine, naturel ve sağlıklı duruşundan ödün vermeden profesyonel bir tam hizmet sunuyor.
Altı yıldan bu yana otel olarak hizmet veren Sumahan’ın içinde bulunan Sumahan Wellness SPA, dört yıldan bu yana konuklarını sağlık aşılayan ve rahatlama odaklı ayrıcalıklı hizmetiyle buluşturuyor. Diplomalı ve alanlarında uzman 1 masör ve 1 masöz’ün gelen konukların tercihine göre görev aldığı Sumahan Wellness’da sabah 09.00 ile akşam 21.00 arasında SPA hizmeti randevu alınarak veriliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI