Ana SayfaModaSürdürülebilir TommyXLewis Koleksiyonu Defilesi Şubat Ayında Gerçekleşecek

Sürdürülebilir TommyXLewis Koleksiyonu Defilesi Şubat Ayında Gerçekleşecek

Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger ile Formula OneTM Şampiyonu Lewis Hamilton’un dördüncü TommyXLewis ortak koleksiyonunun odağında “sürdürülebilirlik” yer alıyor. Tommy Hilfiger, sürdürülebilirlik alanındaki gelişmelerini 16 Şubat 2020 günü, saat 23:00’de Londra’da düzenlenecek İlkbahar 2020 TOMMYNOW defilesinde sırasında kutlayacak.

Ortak koleksiyonun sürdürülebilirlik odağı her sezon genişleyip ileriye gitmeye devam ediyor. Bu doğrultuda İlkbahar 2020 TommyXLewis koleksiyonundaki stillerin %75’inden fazlası daha sürdürülebilir malzemelerle üretiliyor. Tedarik zincirinde ise çevresel etkiyi azaltan iş ortaklıkları tercih ediliyor. En yeni TommyXLewis ortak koleksiyonu, organik pamuk dahil %100 daha sürdürülebilir şekilde tedarik edilen pamuklu, ayrıca geri dönüştürülmüş malzemeler, vegan deri alternatifleri, düşük etkili denim yıkamalar ve bitkisel tohum yağı bazlı, düşük karbon ayak izli, çabuk kuruyan ve nemi emen apre maddesi miDori® bioWick gibi özelliklerle sunuluyor.

 
“Dünyanın önde gelen sürdürülebilir tasarımcı markalarından biri olmaya kararlıyız ve bu taahhüdü Lewis ile paylaşıyoruz” diyen Tommy Hilfiger, şöyle devam etti: “Lewis ve ben, ilk günden itibaren yenilikçi üretim ilkelerini ve sürdürülebilir malzemeleri her ortak koleksiyonumuza entegre etmeyi amaçlayan bir yolculuğa devam ediyoruz. Her koleksiyonla yeni kilometre taşlarına ulaşmanın gururunu yaşarken İlkbahar 2020 sezonunda şimdiye dek tasarladığımız, sürdürülebilirliği en gelişmiş ortak koleksiyonumuzu sunuyoruz.”
 

Lewis Hamilton ise; “Dördüncü ortak koleksiyonumuzun en gerçekçi ‘beni’ yansıttığını düşünüyorum. Kişisel sokak stilimi yakalamanın yanı sıra tutkuyla bağlı olduğum sürdürülebilirlik mesajına da sadık kalıyor. Tommy ile birlikte sürdürülebilirlik vizyonumuzu daha yüksek seviyelere taşımanın yeni yollarını araştırmaya devam ediyoruz. İlkbahar 2020 koleksiyonu da bu başarıların en yeni kilometre taşını temsil ediyor. Yeni sürdürülebilir tasarımlarımızı TOMMYNOW platformu aracılığıyla tanıtmanın ve bu mesajı ileriye taşımaya devam etmenin heyecanını yaşıyorum.”

İlkbahar 2020 sezonu için yeniden Londra’ya gelen TOMMYNOW etkinliği, Londra Moda Haftası kapsamında Tate Modern müzesinin ikonik atmosferinde düzenlenecek. Markanın TOMMYNOW “Gördüğünü Al” konseptli deneyimsel etkinliği ilk kez Eylül 2016’da gerçekleştiğinden bu yana dünyayı dolaşarak New York, Paris, Şanghay, Milano ve Los Angeles’a uğradı. En yeni TommyXLewis ortak koleksiyonunun yanı sıra İlkbahar 2020 HILFIGER COLLECTION kadın ve erkek giyim koleksiyonlarının prömiyeri de Londra’daki deneyimsel TOMMNOW etkinliğinde yapılacak. Modern Amerika’nın kalbindeki öncü ruhtan ilham alan İlkbahar 2020 HILFIGER COLLECTION tasarımları, ‘country’ ve ‘rock and roll’ müzik ruhunu Doğu Kıyısının kolejli stilleriyle buluşturuyor ve hayranları ikonik Amerikan manzaraları arasında bir yolculuğa çıkıyor.

Tommy Hilfiger’ın “Gördüğünü Al” konseptini ileriye taşıyan defilede podyuma çıkan tüm İlkbahar/Yaz 2020 görünümleri, 70’ten fazla ülkedeki tommy.com, TOMMY HILFIGER mağazaları, seçili toptan satış ortakları ve sosyal medya dahil anında alışveriş yapılabilen kanalları içeren bir ekosistemde satışa sunulacak.

Tommy Hilfiger, zihinleri açan ve döngüleri tamamlayan moda yaratma vizyonuyla hareket ediyor. Bu yolculuk kapsamında, şirketin sürdürülebilirlik stratejisi döngüselliği tasarımlarına entegre etmekten pamuklu malzemelerinin %100’ünü daha sürdürülebilir kaynaklardan tedarik etmeye, denim ürünlerinin %50’sini 2020 itibarıyla düşük çevresel etkili işlemler kullanarak üretmekten suyun korunmasında aktif rol almaya uzanan hedefleri içeriyor. Bu doğrultuda, şirketin 2018 yılında elde ettiği önemli başarılardan biri, küresel pamuklu malzeme tedarikinin %70’ten fazlasının daha sürdürülebilir kaynaklardan gerçekleştirilmesi oldu. Tommy Hilfiger ayrıca Çin’in Taihu Irmağı havzasındaki 17 sanayi parkında çalışan işçilerin su risklerinin yönetimi hakkında eğitilmesi amacıyla WWF ile işbirliği yaptı. Tommy Hilfiger’ın sürdürülebilirlik vizyonu hakkında daha detaylı bilgiye şu linkten ulaşılabiliyor:https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability.

Markanın dostları ve takipçileri, #TommyHilfiger ve #TommyXLewis etiketleri ile @TommyHilfiger ve @LewisHamilton hesaplarını kullanarak sosyal medyadaki paylaşımlara katılmaya davet ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI