Ana SayfaModaSwatch Anne-Flore koleksiyonu

Swatch Anne-Flore koleksiyonu

Anne-Flore Marxer,  Swatch için sportif, dinamik ve renkli bir koleksiyon hazırladı. Her biri birbirinden farklı 6 saatten oluşan koleksiyon, Swatch’un ünlü “gent” konsepti ile birleşiyor ve markanın plastik saat konsepti ile de uyum sağlıyor.

Swatch’un Snowpass teknolojisini içinde barındıran bu altı modelin, tasarımının ünlü bir sporcu olan Anne-Flore Marxer tarafından yapılmış olması da hem sporcuların gözlünü kazanıyor hem de tasarımın renkli ve heyecanlı olmasıyla moda severlerin gönlünü kazanıyor.Swatch ProTeam’in üyesi olan Anne-Flore Marxer, bu altı model saati snowboard tutkunu sporcular için tasarladığını söylerken saatlerin modaya yön verebilecek nitelikte olduklarını da harıtlatıyor.Siyah plastik kayış ve kadrana, saatin kasasında, göstergelerinde ve kemerinde yer alan birbirinden çarpıcı renkler eşlik ediyor.

Anne-Flore Marxer Swatch saatlerinin fiyatı: 79 TL

Swatch’tan İki Adet Yeni, Otomatik Krono Saat…

Right Track White (SVGK406) ve Right Track Blue (SVGK407) isimli, timsah derisi görünümlü kayışlı yeni iki otomatik krono Swatchlar ise modeli ile egelant bir tasarım örneği sunuyor. Kristal camı, beyaz kadranı ve çelik kasası ile dikkat çekiyor.

Right Track Blue ve Right Track White saatlerin fiyatı ise: 635 TL

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI