Ana SayfaYaşamTadım’dan Yeni Nesil Atıştırmalık: Arkadaşlığın Tadı Tuzu ‘Tadım Fıstıxx’ Olacak

Tadım’dan Yeni Nesil Atıştırmalık: Arkadaşlığın Tadı Tuzu ‘Tadım Fıstıxx’ Olacak

Yepyeni Tadım Fıstıxx; Klasik Tuzlu yer fıstığından, Barbekü, Ranch, Acı Baharatlı gibi soslu yer fıstıklarına, Türkiye’de bir ilk olan Ekşi Krema & Soğan Çeşnisi ve Taco Baharata eşlik eden çıtır kaplamalara kadar her damak zevkine farklı bir alternatif sunuyor. 7’den 70’e her damak tadına hitap eden Tadım Fıstıxx; film izlerken, arkadaş sohbetlerinde veya oyun oynarken tüm keyifli anlara eşlik ederek arkadaşlığın tadı tuzu olacak!

Tüketici trendlerini takip eden, yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veren Tadım, genç, dinamik ve cesur yeni nesil atıştırmalık markası Tadım Fıstıxx ile sevenlerinin karşısına çıkıyor… Tadım’ın tüm soslu yer fıstıklarının bir arada yer aldığı Fıstıxx markasında yepyeni çıtır çıtır lezzetler de yer alıyor.

Her ortamda sevilerek tüketilen yer fıstığına birbirinden farklı lezzet yorumları katan Tadım Fıstıxx, “Her Türlü Yeniliyorum!” sloganıyla lezzet avcılarının karşısına çıkıyor. Klasik Tuzlu yer fıstığından, Barbekü, Ranch, Acı Baharatlı gibi soslu yer fıstıklarına, Türkiye’de bir ilk olan Ekşi Krema & Soğan Çeşnisi ve Taco Baharata eşlik eden çıtır kaplamalara kadar her damak zevkine uygun ve yeni lezzetler arayanlara özel bir alternatif sunuyor. Genç; eğlenceli ve dinamik çeşitlerle sağlıklı yer fıstığını buluşturan Tadım Fıstıxx; dizi ve film izlerken, bilgisayar oyunu oynarken, eğlenceli arkadaş ortamlarının veya en favori içeceklerin bir numaralı eşlikçisi oluyor. Her damak zevkine uygun ürünler sunan Fıstıxx, yer fıstığı ailesine eklediği ürünlerle lezzeti kadar besleyici olmasıyla da iddialı…

Türkiye’nin lider paketli kuruyemiş markası Tadım’ın yeni nesil atıştırmalık markası Fıstıxx, birbirinden eğlenceli ambalajlarıyla da dikkat çekiyor. Paketlerin üzerine taşınan Fıstıxx maskotunun; yer fıstığının her ortamda tüketilmesinden ve lezzetinin sınır tanımamasından ilham alan esprileri ise daha market rafındayken farkını ortaya koyuyor. Hijyenik koşullarda el değmeden paketlenen ürünler; özel ısı, nem ve ışık bariyerli paketleri sayesinde tazeliğini ilk günkü gibi koruyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI