Ana SayfaYaşamTaksim`de Marja Putkisto ile gergin yüzler

Taksim`de Marja Putkisto ile gergin yüzler

Kendi geliştirdiği bir tür "stretching-esnetme" yöntemiyle mucizeler yaratarak, Avrupalı kadınların ilahı haline gelen ve Finlandiya`da 100 bin satan, Avrupa`nın birçok ülkesinde de büyük ilgi gören "Method Putkisto: The Body Lean and Lifted" kitabının yazarı Marja Putkisto, IMEDEEN’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geliyor.  Marja Putkisto, 1 Ekim 2010 Cuma günü, 13:00-19:00 saatleri arasında Galatasaray Lisesi önünde, ünlü metodunu uygulamalı olarak gösterecek.

“Doğru nefes alıp vermek ve kaslarınızı doğru çalıştırmayı öğrenmek, hayatınızı değiştirir" diyen ve aslen dans öğretmeni olan Marja Putkisto, Finlandiyalı ve 14 yıldır Londra`da yaşıyor.

Beş yıl önce sistemi bulan ve uygulamaya başlayan Patkisto’nun kendi ismini verdiği metod, kısa sürede Avrupalı kadınların gözdesi haline geldi. 51 yaşındaki Marja’nın “Putkisto Metodu”nun özelliği; bir tür nefes alma ve kas çalıştırma yöntemi olması, her yaşta uygulanabilmesi ve kısa sürede sonuç vermesi…

 “Putkisto Metodu” ile milyonları peşinden sürükleyen Marja, 1 Ekim Cuma günü Taksim Galatasaray Lisesi’nin önünde gerçekleştireceği özel performans ile etkinliği izleyenlere, “genç kalmanın sırrı”nı öğretecek. “İlk gösterimden sonra, Türk hanımlar, bu sistemi kolaylıkla devam ettirebilecekler. Günde 1 saat düzenli gezersiz ile 30 gün sonra alınacak sonuca kendileri bile inanamayacaklar” diyen Marja Putkisto, bu yöntemle 20 yaş kadar geçleşmenin mümkün olduğunu da müjdeliyor.

Vücudun yanı sıra, aynı metodu yüz kasları için IMEDEEN markasına özel olarak geliştiren ve uygulayan Marja, 51 yaşında olmasına rağmen fazla kırışığı olmamasını buna bağlıyor.

Marja Putkisto, "Bu metodun ilk adımı durmayı öğrenmek. Çünkü duruş bozukluğu zaman içerisinde vücuda yerleşiyor. Kaslarınız giderek kısalıyor. Ancak, doğru nefes alıp vererek, kaslarınızı esneterek onları uzatmak ve vücudunuza istediğiniz şekli vermek sizin elinizde" diyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI