Ana SayfaMücevherTam 1 Ay Sürecek Anneler Günü Kampanyası Ariş'te Başlıyor

Tam 1 Ay Sürecek Anneler Günü Kampanyası Ariş’te Başlıyor

Mücevherde trendleri belirleyen, tasarımlarıyla fark yaratan Ariş Pırlanta’nın, Anneler Günü’ne özel kampanyası 15 Nisan günü başlıyor. Ariş’in tüm renkli taşlı ürünleri ile elmas takılarında geçerli olacak kampanya 15 Mayıs tarihine kadar sürecek. Tam 1 ay boyunca devam edecek kampanya ile Ariş, annesine eşsiz bir hediye almak isteyenlere yüzde 40 fiyat avantajı sağlayacak.

Zengin seçenekler

Yakuttan zümrüte, safirden ametiste kadar pek çok renkli taşlı ve elmas takıların özel fiyatlarıyla mücevherseverlerle buluşacağı kampanya ile annenize sonsuz sevginizi hediye edin. Günlük kombinlerden özel davetlere, her an kullanılabilecek çok çeşitli modellerde kolye, yüzük, küpe ve bileklik alternatiflerinden biri ile siz de bu Anneler Günü’nde en değerli mücevheriniz olan annenizi sıcacık duygularla mutlu edin.

Şık görünümleri kadar uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken Ariş Pırlanta’nın sunduğu Anneler Günü’ne özel armağan seçenekleri www.arispirlanta.com ile size bir “tık” kadar da yakın. Üstelik www.arispirlanta.com’dan sipariş edeceğiniz hediyeniz annenize olan sevginizin sıcaklığıyla onun ellerine kadar da teslim ediliyor. Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri Ariş mağazalarında da sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI