Ana SayfaYaşamTapas Lezzetleri City Lights Restaurant&#8217ta

Tapas Lezzetleri City Lights Restaurant&#8217ta

Ceylan Intercontinental’ın 19. katında yer alan City Lights Restaurant&Bar manzarasının yanı sıra lezzetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. İstanbul’u ayaklarınızın altına alarak bir taraftan tarihi yarım adayı diğer taraftan ise boğazın enfes görüntüsünü gözler önüne seren City Lights romantik bir akşam yemeği için biçilmiş kaftan. İş yemekleri için de sıklıkla tercih edilen City Lights’da Ocak ayı boyunca  19.00-23.00 saatleri arasında atıştırmalık ufak porsiyonlar eşliğinde konuklarına farklı lezzetler sunuluyor.

Ahtapot’dan, narinciyeli karidese, patates bravas’dan, crema catalanaya kadar birbirinden özel soslarla hazırlanan enfes yemekleri ve tatlılarıyla City Lights Restaurant&Bar lezzet tutkunlarını unutulmaz bir menü ile karşılıyor.

Başlangıçlardan kurutulmuş et carpaccio ve keçi peynirli domates favorimiz. Ana yemeklerde et severler için bonfile ve kuzu antrikot beğenimizi toplarken ıstakoz sırtı ve kalkan balığı fileto dikkat çekenler arasında. Tatlılardan ise çikolatalı volkanik kek mutlaka denenmeli.

Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamı saat 22:30 itibariyle Su Soley’in canlı performansı ile renklenen City Lights Restaurant&Bar’da tarihi yarımada, Taksim Meydanı ve Boğaz manzarası eşliğinde içkilerinizi yudumlayarak keyifli bir müzik ziyafeti yaşayabilirsiniz. Hemen rezervasyonunuzu yaptırın.

Rezervasyon için: 0212 368 4444
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI