Ana SayfaYaşamTara Kitap'tan Yeni Bir Kitap: İçimdeki Kaktüs

Tara Kitap’tan Yeni Bir Kitap: İçimdeki Kaktüs

 
Edebiyat dergilerinde ve internet sitelerinde yazdığı denemeleriyle ün kazanan başarılı yazar Zeynep Albaraz Gençer’in ilk kitabı Tara Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı. Kitabın bir iç dökme, sessiz bir ortaklık ve farkındalık serüveni olduğunu söyleyen yazar, aynı zamanda kendinize giden yolda bir yol arkadaşı olacağını belirtiyor.
 
120 sayfalık kesintisiz bir yolculuğa sürükleyen ‘İçimdeki Kaktüs’, alışılagelmiş motivasyon klişeleri vaad etmiyor; aksine size bazen keskin taşlı yollardan geçmenin ve belirsizlik fobisinin bile birer şükür kapısı olacağını söylüyor.
 
Okurken omzunuzda bir el hissi duyacağınız bu kitap  ‘hepimiz insanız’ diyor; korkularımızın, gülüşlerimizin, hüzünlerimizin var olduğunun altını çiziyor. Bize dayatılan – her koşulda doğruyu yapan- her ortamda kabul gören “harikulade insan” olmak zorunda olmadığımızı söylüyor.
 
Zeynep Albaraz Gençer’in kaleme aldığı kelimelerin uçuş uçuş dans ettiği satırları okurken bazen kendinize dalıp gidebilirsiniz. Özgürleşmenin sadeliğini ve kendinize seslenmenin dinginliğini bu kitapla yaşayacaksınız.
 
*Bu kitabın www.tarakitap.com adresinden satışlarının yazar geliri KAÇUV’a (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na) bağışlanacaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI