Ana SayfaYaşamTara ve Alexander'ın İlginç Mesleği

Tara ve Alexander’ın İlginç Mesleği

Alexander Wall Street’te Standard & Poor’s’ta çalışan bir beyaz yakalıydı. Görünüşte işi gayet iyi hatta yüksek maaşlar alıyordu. 5 senenin sonunda çok sıkılıdığını farketti ve ani bir kararla Virgin Adaları’na gitme kararı aldı, orada tekne alım satım işlerine başladı. Bir süre sonra adaların birindeki bir dalış kursuna başladı ve burada dalış hocalığı yapan Indiana’lı Tara ile tanıştı.

Tara ve Alexander tanıştıktan kısa bir süre sonra ilişkiye başlarlar ve aynı zamanda beraber çalışmaya da. Bir gece kiraladıkları teknelerinden birinde otururken canları pizza çeker. Tabii ki o saatte bulamazlar…Ve akıllarına bu işi ticarete dökmek gelir…

Bu yaşadıkları olaydan sonra, ilk iş olarak 10 yıldır terk edilmiş halde olan eski bir tekne satın alırlar. Ardından 2 sene boyunca tekneyi tamamen kendi başlarına elden geçirip endüstriyel mutfak sistemlerini tekneye kazandırırlar.

Aynı zamanda işlerini çok çevreci bir şekilde ilerletmektedirler. Enerjilerini güneşten elde ederken, su ihtiyaçlarını da deniz suyunu arıtarak sağlıyorlardı.

Pizza yapmayı da aşçılık okuluna giderek öğrenen bu tatlı çift  ‘Pizza Pi’ adındaki deniz üzeri pizzacı işletmesini açmışlar.

Müşteriler ise Pizza Pi’ye yüzerek ya da kendi tekne ve botlarıyla gelebiliyorlar. 

Göründüğü üzere müşteriler de, çiftimizde hallerinden gayet memlun.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI