Ana SayfaModaTasarımcı mercek altında: Sophia Webster

Tasarımcı mercek altında: Sophia Webster

Özgün tasarım ve ayakkabı denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Nicholas Kirkwood, belli ki kendi gibi iddialı bir tasarımcı yetiştirmiş. Eskiden Kirkwood`un sağ kolu olan 28 yaşındaki ayakkabı ve çanta tasarımcısı Sophia Webster yeni koleksiyonuyla ilkbaharı şeker tadında karşılıyor. 

Renkli ve eğlenceli tasarımlara imza atan Webster, ustası Nicholas Kirkwood`un izinden gidiyor gibi gözüküyor. Onun gibi iddialı renkler ve tasarımlarla tanınmaya başlayan Sophia Webster`ın yeni koleksiyonunda gözümüze çarpan iddialı parçalar var. Genç ayakkabı tasarımcısı ürünlerinde özgün olurken aynı zamanda giyilebilir parçalar tasarlıyor. Net a Porter`den satışa sunulan koleksiyondaki ayakkabıların fiyatları 345 ila 610 Euro arasında değişiyor. Yeni koleksiyonun ürünlerini fotogaleriden inceleyebilirsiniz.

Ek olarak Swarovski tarafından seçilen tasarımcıların, yeni koleksiyonlarının ve stüdyolarının tanıtıldığı Digital Fashion Show`un ilk tasarımcılarından olan Sophia Webster`ın özel çekiminin kamera arkası videosunu izlemek için burayı tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI