Ana SayfaModaTasarımda 2iki Kadın

Tasarımda 2iki Kadın

Tasarımlarında renk ve materyal kombinasyonunu özgür bir tavır içinde kullanmayı tercih eden “2iki” markasının genç yaratıcıları Beşli ve Aydoğan; tasarımda ‘meli’- ‘malı’ tavrından uzak durmayı özellikle tercih ettiklerini belirterek, bu tavrı; “2iki kadınının kombinasyonu, vitrinlere göre şekillenmez. 2iki kadını kombinasyonunu kendisi şekillendirir. Örneğin, sezonda elbise grubunda kırmızı çok trend ise 2iki kadını, kırmızıyı elbisede değil de ayakkabının topuğunda vurgular” cümlesiyle açıklıyorlar.

“2iki” artık seçkin satış noktalarında

Beşli ve Aydoğan’ın imzasını taşıyan “2iki” markalı 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu artık seçkin satış noktalarında. İkilinin 2011-2012 Sonbahar/Kış Ayakkabı Koleksiyonu, Akmerkez Building Pop-up Store 8- Harvest Grape ve Nişantaşı F8 mağazasında satışa sunuluyor.

2iki’de detaylar ön planda

2iki markasında buluşuncaya kadar kendi tasarımlarını hazırlayan ve kariyerlerini kişisel koleksiyonlarıyla ilerleten Sezgi Beşli ve Ayçin Aydoğan, geçtiğimiz Temmuz ayında kurdukları 2iki markasıyla öncelik ayakkabıda olmak üzere, kadınlara farklı bir seçenek sunmayı hedefliyor. İki farklı genç kadının bakış açısı ve yaratımlarından oluşan markanın en belirgin özelliklerinden biri ise ‘tasarımlardaki detaylar’.

“2iki tasarımlarında detaylar çok önemli” diye konuşan Ayçin Aydoğan “Bizim için   tasarımda detaylar olmazsa olmazlarımızdan. Tasarımlarımıza ilk kez bakan bir kişi dönüp bir kez daha bakma ihtiyacı hissediyor. Çünkü tasarımlarımız bu kişilerde ‘acaba kaçırdığım bir detay var mı?’ duygusunu hissettiriyor” diyor.

2iki markasının diğer bir özelliği ise; ‘zıtların buluşması.’  zıt çıkışları sevdiğini ve sıkça kullandığını dile getiren Sezgi Beşli “Özellikle aksesuarlarla kombin yapılan tasarımlarda, zıt çıkış görüntüsü yakalamayı seviyorum. Eskitilmiş tarzda deri ve parlak bir taşın yanında oksitli kirli görünümlü bir aksesuarı kullanmak beni ifade ediyor.” sözleri ile  tasarımlarına olan bakışını ifade ediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI