Ana SayfaMagazinTaylor Swift ve Harry Styles çok mutlu

Taylor Swift ve Harry Styles çok mutlu

Harry ve Taylor çok mutlu. Geçen akşam eski sevgilisi Joe Jonas’la aynı sahneye çıkan Taylor Swift ve Harry Style’ın aralarında bir kıskançlık krizi yaşandığı söylenmişti. Ancak çift el ele yaptıkları Central Park gezisiyle bu durumu yalanlamış oldu.

Geçtiğimiz akşam Los Angeles`ta düzenlenen Kiss FM Yılbaşı Balosu’nda Taylor Swift ve eski sevgilisi Joe Jonas birlikte konser verdi. Düzenlenen gecede her iki isim de sahnede en sevilen şarkıları seslendirdi. Swift ve Jonas 2008’de ayrıldıklarından bu yana hiç aynı etkinlikte sahne almamışlardı.

Güzel şarkıcının ayrıldıkları dönemde Jonas için yazdığı söylenen “Never Ever Ever Getting Back Together“ adını taşıyan ve “asla yeniden birlikte olmayacağız“ anlamına gelen şarkısıyla sahneye çıkması, bunu bir mesaj olduğu şeklinde yorumlandı. Ancak Swift sahnedeki muhteşem performansı ve güzelliğiyle bu söylentilerin ötesine geçti.

Taylor Swift, konserden sonra yeniden barıştığı Harry Style ile Central Park’taydı. Oldukça mutlu görünen çift kıskançlık söylentilerine de yanıt vermiş oldu. 

Taylor Swift`in Kiss FM konserindeki muhteşem performansından görüntüler için fotogaleriye tıklayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI