Ana SayfaYaşamTaze, Hafif ve Lezzetli İstanbul CupCakery

Taze, Hafif ve Lezzetli İstanbul CupCakery

Amerika’daki cupcake çılgınlığı Türkiye’ye de hızla yayılmaya devam ediyor. Ama güzelini ve tazesini bulmak o kadar da kolay olmuyor. Hazır satılanların ya kreması ağır ya da ürünü taze olmuyor. İşte bu soruna çözüm için Haziran 2011’de yola çıkan İstanbul Cupcakery’nin sahibi Oya Mary Köprülü’nün cupcake’leri mükemmel tadlarıyla sizi kendisine hayran bırakıyor.

Günlük tazelikte olan kremaları inanılmaz hafif.  ‘Ben cupcake sevmem’ diyene bile kendisini afiyetle yedirtiyor. (Deneyimle sabittir 🙂 Oya Hanım elinde paketlerle ofisimize geldiğinde duyulan koku bile çevredeki herkesi başına toplamaya yetmişti ki cupcake’lerin çok kısa bir sürede tükenmesi de hiç şaşırtıcı olmadı.

Tamamen doğal malzemelerden yapılan cupcake’ler arasında 7 farklı çeşidi deneme şansımız oldu. Cookies and cream, Sneakers’lı, çikolata&karamel&hindistan cevizi, double chocolate, muz&karamel, vanilya&bal ve lime&coconut! Sabahtan hazırlanan taze cupcake’ler arasındaki favorilerimiz sneakers’lı, double chocalate’lı ve lime&coconut’lı oldu. Özellikle çikolata severlere tavsiyemiz sneakers’lı olan, hafif bir mükemmeliyet yakalamak isteyenler ise lime&coconut’ı  mutlaka denemeli. Karamel ise girdiği her cupcake’e mükkemel bir tad veriyor. (Bunun sebebi de karamelin taze olarak o gün hazırlanması)

Cupcake’leri Ataşehir’deki evinin profesyonel mutfağında yapan Oya Hanım, dağıtımı da buradan gerçekleştiriyor. Sipariş teslimi Ataşehir’e ücretsiz,  Anadolu yakasına 5TL, Avrupa yakasına ise 10 TL karşılığında oluyor. Veya ücretsiz olarak Ataşehir’e giderek siparişinizi elden teslim alabiliyorsunuz. Siparişin ödemesi ise kapıda veya havale ile yapılabiliyor. Siparişinizi genelde 2 gün önceden vermeniz en doğrusu ama zor durumda olanlar ve acil istekler için de genellikle İstanbul Cupcakery yardımınıza yetişiyor. Sizi zor durumda bırakmamak için akşam 5’te çaya misafirinize bile lezzetli cupcake’lerini yetiştirebiliyor.  Doğum günlerinde de büyük kolaylık olan cupcake çılgınlığını İstanbul Cupcakery ile siz de en az bir kez denemelisiniz. Ne de olsa denedikten sonra asla vazgeçemeyeceksiniz.

İstanbul Cupcakery’den Trendus okurlarına bir de sürpriz indirim var. 15 Mart 2012’ye kadar İstanbul Cupcakery’den vereceğiniz siparişlerinizde ‘Trendus okuru’ olduğunuzu belirttiğiniz takdirde size özel yüzde 15 indiriminiz olacak. Ne bekliyorsunuz hemen sipariş vererek bu lezzetli cupcake’ler ile tanışın.

Sipariş için: www.istanbulcupcakery.com , 0533-230-4702

İstanbul CupCakery 12 Şubat Pazar günü Galata`da 3.sü gerçekleşecek olan Garage Sale Cafe Market & Weekend Bakery`e katılacak, ilk denemenizi bu keyifli etkinlikte gerçekleştirebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI