Ana SayfaYaşamTecavüzcülere karşı `dişli kadın prezervatifi`

Tecavüzcülere karşı `dişli kadın prezervatifi`

 Bugünlerde Dünya Futbol Şampiyonası ile gündemde bulunmakla birlikte, dünyada tecavüzün en yaygın olduğu ülke olarak da bilinen Güney Afrika`da tecavüzcülere karşı “dişli kadın prezervatifi" geliştirildi. Prezervatifler, bütün dünyadan futbolseverlerin akın ettiği şu günlerde Güney Afrika`da deneme amaçlı olarak kullanılmaya başlandı.

Daily Mail`in haberine göre, Sonnet Ehlers isimli Güney Afrikalı bir doktor tarafından geliştirilen ve “Rape-aXe" adı verilen kadın prezervatifinin üzerinde diş yerine geçen ve penetrasyon sırasında penise takılan kancalar bulunuyor. Kullanan kadınlara hiçbir rahatsızlık vermeyen “dişli prezervatif", buna karşılık tecavüzcü erkeğin hayatını cehenneme çeviriyor. 

Habere göre, dişli prezervatifteki kancalar bir kez erkek cinsel organına takıldığında, tecavüzcü geri can acısıyla geri çekilse bile kendiliğinden çıkarılamıyor. Doktor Ehlers`in ifadesine göre, dişli prezervatif çıkarılmaya çalıştıkça erkek cinsel organının içine daha fazla gömülüyor. Tecavüzcünün tuvaletini yapması ve hatta yürümesi sırasında bile büyük acı veren dişli prezervatif ancak tıbbi müdahale ile sökülebiliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI