Ana SayfaYaşamTechnogym’den Uluslararası Spor ve Performans Kongresi

Technogym’den Uluslararası Spor ve Performans Kongresi

30 yılı aşkın bir süredir düzenli fiziksel aktivite, dengeli beslenme ve olumlu zihinsel tutuma dayalı bir yaşam tarzı aşılamayı hedefleyen Technogym The Wellness Company, dünyada 100’ün üzerinde ülkede bulunan yaygın ağıyla fitness ve wellness konusunda dünyanın liderleri arasında yer alıyor.
 
Bu kapsamda teknik ekipman üreticisi olmanın yanında spor, eğitim ve bilime de yaptığı yatırımlarla öne çıkan Technogym The Wellness Company, spor ve fitness sektörünün, uzmanların ve bilim insanlarının katkısı sayesinde gelişeceğine ve  farklı disiplerin bir arada kullanılmasının birbirlerine olumlu etkileri olduğuna olan inancıyla bir adım daha atarak spor performansı, fitness ve sağlık için yeni kuvvet antrenman metodolojileri gibi farklı disiplinlerde uzman olan uluslararası eğitmen ve akademisyenleri bir araya getiriyor.
 
Yeni eğitim yöntemleri, yeni bilimsel teoriler ve Kuvvet Antrenmanı alanındaki son teknolojilerin analiz edilip tartışılacağı sunumlara ev sahipliği yapacak olan Technogym Uluslararası Spor ve Performans Kongresi’nde etkileşimli teorik bilgilerin yanı sıra, pratik oturumlar da yer alacak.
 
Kongre konuşmacıları arasında “Ağırlık Kaldırma Her Zaman Güvenli midir?” konusunda Cardiff Met. Üniversitesi’nde Kıdemli Eğitmen Dr. Joseph Esformes, “Çocuklarda ve Gençlerde Kuvvet Antrenmanı” konusunda Potsdam Üniversitesi’nden Prof. Dr. Urs Granacher, “Takım Sporlarında Kuvvet Antrenmanı: Yapılacaklar ve Yapılmayacaklar “ konuşma başlığıyla Profesyonel Kuvvet ve Kondisyon Koçu, Technogym Bilimsel Araştırmalar Direktörü Francesco Cuzzolin ve “Aeorobik Sporlarda Kuvvet Neden Geliştirilir?” isimli konuşmasıyla Kuvvet Koçu, Eğitimci ve Bilim İnsanı Dr. Dan Cleather yer alacak.
 
Spor eğitmenleri, fizyoterapistler gibi sektörün farklı dallarıyla ilgilenen profesyonellerine hitap eden kongrenin biletleri için  dileyen sporseverler kongre.avv.com.tr üzerinden ön kayıt yaptırarak  indirimli fiyattan faydalanırken, ön kayıt yaptıranlar arasından yapılacak çekiliş ile 10 kişi ücretsiz bilet kazanıyor.  Bilet satışları ise çok yakında yine kongre.avv.com.tr
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI