Ana SayfaYaşamTek bir kutuda yüzlerce hediye Giftibox

Tek bir kutuda yüzlerce hediye Giftibox

2000’li yılların başından beri tüm dünyada hızla büyüyen hediye deneyim kutuları, Türkiye`de de en çok tercih edilen hediyeler arasındaki yerini almak üzere emin adımlarla ilerliyor. Hediye alınan kişiye yüzlerce seçenek arasından seçme imkanı veren Giftibox ile sevdiklerinize maceradan lezzete farklı alanlarda deneyim imkanı sunabilirsiniz.Tek yapmanız gereken www.giftibox.com`a girerek dilediğiniz kutuyu seçmek. Gerisi zaten çok kolay. Siparişiniz kapınıza kadar geliyor size sadece hediye etmek kalıyor.

Giftibox kutularında neler mi var?

Uçuş simülasyonu, binicilik, yelken, kite surf gibi maceralı, şarap tadımı ve dünya mutfaklarını keşfetmek gibi lezzetli ve masaj, cilt bakımı, yoga gibi dinlendirici deneyimler bir hediye kutusunda toplandı, hediye edeceğiniz kişinin tek yapması gereken kutunun içinden istediği aktiviteyi seçip hediyesinin tadını çıkarmak!

Giftibox’ın farklı temalı hediye seçenekleriyle sevdiklerinize öyle bir hediye verin ki onların maceracı ruhunu ortaya çıkarsın, spa`da bir gün geçirerek kendilerine zaman ayırsınlar ya da şehirde daha önce keşfetmedikleri lezzetleri keşfetsinler! Giftibox sevdikleriniz için en farklı deneyimleri bir araya topladı, size sadece birini seçmek kaldı:

Giftibox Fiyatları:

Macera Hediyeleri:
Aksiyon hediye kutusu: 59,90 TL
Adrenalin hediye kutusu: 139,90 TL

Lezzet Hediyeleri:
Çifte Lezzet hediye kutusu : 99,90 TL (2 kişiliktir)
Tadım hediye kutusu : 39,90 TL (2 kişiliktir)

Kişisel Bakım Hediyeleri:
Relax hediye kutusu: 99,90 TL
Bakım hediye kutusu: 49,90 TL

Hemen sipariş vererek sevdiklerinizi mutlu edin. Kutular hakkında detaylı bilgi için ise lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI