Ana SayfaDekorasyonTepe Home’da Sarı Ev Emojili Ürünleri Bulanlara Yüzde 40 İndirim!

Tepe Home’da Sarı Ev Emojili Ürünleri Bulanlara Yüzde 40 İndirim!

Mobilya tasarımlarında estetik, kalite ve rahatlığa öncelik veren Tepe Home, başlattığı kampanyalarla çok özel fırsatlar sunuyor. Evini yenilemek ve evdeki konforu bahçesine taşımak isteyenlerin ilgisini çekecek bu eğlenceli kampanya ile birçok Tepe Home ürünü indirimli satın alınabiliyor
 
Yazın sıcacık enerjisinden ilham alarak kıpır kıpır ve eğlenceli bir indirim kampanyası yapan Tepe Home, sarı ev emojili ürünleri bulanlara yüzde 40 indirim yapıyor. 30 Haziran’a kadar bahçe mobilyaları, genç odası takımları ve seçili mobilya ürünlerinde geçerli olan kampanya sayesinde evler Tepe Home kalitesiyle yenileniyor.
 
Tepe Home’un kaçırılmayacak bu indirimiyle, bahçe ve balkonlar şenleniyor. Açık alanlar için tasarlanan masa, sandalye takımları ve oturma grupları sayesinde evlerin şıklığı ve konforu bahçelere taşınıyor. Gençler sarı ev emojili ürünlerle odalarını kendi zevklerine göre döşüyor. Emojilerin enerjisi, koltuklar, yemek ve yatak odası takımlarıyla salonlara, yaşam alanlarına geliyor.
 
Geniş ayak uzatma alanıyla hem dinlenmeye hem de keyif yapmaya olanak sağlayan Melman koltuk da indirimli ürünler arasında! Yoğun geçen günlerden sonra kurtarıcınız olacak Melman’ın konforlu ve farklı ihtiyaçlara çözüm olan geniş kare pufu çok amaçlı kullanılabiliyor. Yeni nesil ahşap görünümlü, modern tarzda yorumlanmış Siva Yemek Odası Takımı, dünya trendleri arasında olan antrasit renk ve ceviz birlikteliğini evinize getiriyor. Sarı ev emojili ürünler arasında yer alan bu yemek odası takımında açılabilir özellikli yemek masası ile kalabalık davetlerde yer sorunu yaşanmıyor. Kullanım sonrası tekrar kapanan masa, yerden tasarruf etmek isteyenlerin de tercihi oluyor.
 
Bunlar ve evinizi güzelleştirecek daha birçok ürün 30 Haziran’a kadar yüzde 40 indirimle satın alınabiliyor. Bu kaçırılmayacak indirimden faydalanmak için sarı ev emojili ürünleri bulmanız yeterli!
 
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI