Ana SayfaMagazinTeri Hatcher en doğal haliyle

Teri Hatcher en doğal haliyle

‘Desperate Housewives‘  yıldızı  Teri Hatcher, makyajsız yüzünü Facebook sayfasından, sevenleriyle paylaştı.

Kaşlarını çatmış ve alnını kırıştırmış hallerini banyodan sonra makyajsız haliyle kendi kendine fotoğraflayıp altına fikirlerini yazdı.

"Kritiklerin yüzümle ilgili söylediklerini düşünüyorum da… İster sev ister sevme, bu benim yüzüm. Ameliyatsız ve dolgusuz. "Onlar" ne derlerse desinler. Kendi kendimi çekip gerçeği göstermek istedim. Bu belki sizin de kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar."

"Botox ve dolgularla hiç uğraştım mı? Evet. Ama söyleyin bu yüz size Botoxlu gibi görünüyor mu? Evet, şu anda banyomda yalnız ve bir havlunun içinde çıplağım ve tüm kadınların adına bir şey ıspatlamaya çalışıyorum. Kadınlar HER HALİNİZLE GÜZELSİNİZ"

"Anlatmak istediğim dergilere basılan makyajsız yıldız fotoğraflarının tüm suçlusu ışıklandırma. Makyaj, Botox veya ameliyatlar değil. Güneş batmaya başlarken saat 16.00’da tam tepeden geliyor ve yüzünüzde, kaşlarınızın gözlerinizin altında gölgelere sebep oluyor ve bu yorgun görünmenize sebep oluyor. Bir aile yemeğini fotoğraflayan ve sizi göz hizzasından yukarıdan çeken bir fotoğrafçıyı düşünün. Güzel çıkmanızın imkanı var mı?"

Teri’yi cesaretinden dolayı, tüm kadınlar adına banyomuzda çıplak bir havluya sarılmış olarak zıplayarak kutluyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI