Ana SayfaGüzellikThe Body Shop Honey Bronze Serisi

The Body Shop Honey Bronze Serisi

The Body Shop’un yeni makyaj serisi, Honey Bronze, özel içeriğiyle, size ışıltıyla parlayan bronz bir ten vaad ediyor. Doğanın en iyi nemlendiricilerinden olan bal, serideki ana madde olup, cildi nemlendirirken yumuşatıyor. Böylece hem doğal görünümlü bronz bir görünüm elde ederek hem de cildiniz için sağlıklı bir baz oluşturuyor.

Seride 5 farklı bronzlaştırıcı ürün bulunmakta. Bunlar; Honey Bronze Shimmering Dry Oil, Brilliance Powder, Bronzing Gel For Face, Lip Nectar ve Bronzing Powder’dır. Her ürün, hem hafif hem de hem de yoğun bronzluk isteyen kişiler için ideal. Bal özlü Honey Bronze’la yumuşak, cildinize eşit şekilde yayılacak bronzluğa merhaba derken, başka ürünlerle pürüzlü, dalgalı bronzluk sağlayan görünüme veda edin.
HONEY BRONZE SHIMMERING DRY OIL 
Bu kadar hafif; ama nemlendirmesi yoğun olan bir vücut yağına hayır diyemeyeceksiniz. Cildinize doğal görünümlü bronz ışıltısı katarken, vücut yağı olmasına rağmen uygulamadan hemen sonra bile vücudunuz kuru kalacak. Uzun süreli ve vücutta iz bırakmayan ürün, içeriğinde Etiyopya’dan Yerel Adil Ticaret ürünü bal ve Kamerun’dan nemlendirici özellikli balmumu içeriyor. Bal ve balmumu bir araya geldiği zaman bu harika ürünü oluştururken, içerik özelliklerini kaybetmeden, cildinizi nemlendirmeye, yumuşatmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olacak. Vücudunuza dairesel hareketlerle uygulamanız ve uyguladıktan sonra ellerinizi yıkamanız tavsiye ediliyor.  
HONEY BRONZE BRILLIANCE POWDER
Bu aydınlatıcı pudra yanaklarınıza ve köprücük kemiklerinizde harika duracak. Anında ışıltılı bronzluk veren pudra, fırçasıyla cildinize doğal görünümlü ve göz alıcı bir görüntü verecek. Dilediğiniz bronzluk tonuna ulaşana kadar pudrayı direkt olarak yanaklarınıza ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz. İki farklı bronz tonu mevcut.
HONEY BRONZE BRONZING GEL FOR FACE
Hafif özlü bu ürün yoğun nemlendirme uygularken tüm cilt tonlarına uygun olup cilde eşit yayılan, doğal görünümlü bal bronzluğunu taşıyacak.  Cildinize nazikçe uyguladıktan sonra, ellerinizi yıkamanız tavsiye ediliyor. 
HONEY BRONZE BRONZING POWDER
Cildinize mat ve eşit dağılımlı bronzluk verecek kompakt pudramızı keşfedin! Fırçanızı kullanarak alın, yanak, burun ve çene bölgelerinize uygulayarak teninize güneş değmiş gibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Dört farklı renk tonu mevcut.
HONEY BRONZE LIP NECTAR
The Body Shop, bronz görünümünüze son noktayı koymanız için iki farklı renge sahip lip gloss üretmiş. Şeffaf, parlak tonlarıyla Honey Bronz Lip Nectar, güneş ışınlarına maruz kalmış dudaklar için ideal. Lip gloss’unuzu rujunuzun üzerine veya direk olarak dudağınıza uygulayarak harika bir nemlendirme elde ediceksiniz. Ürün içeriğinde bal, balmumu ve marula yağı içeriyor.   
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI