Ana SayfaGüzellikThe Body Shop Yeni Yılda Gençlere Umut Oluyor

The Body Shop Yeni Yılda Gençlere Umut Oluyor

Çok sevilen ürünlerin yaratıcısı, yüzde 100 vejetaryen ve dünyanın dört bir yanında üretilen Yerel Ticaret içerikleriyle zenginleşen doğal ürünlerin sahibi The Body Shop, her yıl olduğu gibi 2020’ye de dopdolu girmeye hazırlanıyor. Yeni yıl konseptine uygun koleksiyonu ile heyecanı artırırken, çok anlamlı bir projeye destek vermenin de mutluluğunu yaşıyor. Koruma altındaki gençlerin hayatına dokunmak için yola çıkan Hayat Sende Derneği ile iş birliği yapan The Body Shop, sosyal sorumluluk adına önemli bir proje gerçekleştiriyor. The Body Shop mağazalarında yeni yıl konseptine özel sergilenen hediye setlerinden elde edilecek gelirin bir kısmını derneğe bağışlayarak gençlerin eğitimine katkıda bulunacak. The Body Shop tutkunları hem kendileri hem de sevdikleri için alabilecekleri hediyelerle gençlerin geleceğine umut olacak.
 
 
Farkındalık Yaratıyor
The Body Shop, devlet korumasında yetişen çocuk ve gençlerin temel yaşam becerilerini kazanmış şekilde, ayrımcılığa uğramadan hayata atılması için çalışmalar gerçekleştiren Hayat Sende Derneği ile yaptığı iş bilirliği sayesinde toplumdaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Bunun önemini bilen The Body Shop, Türkiye’nin her yerindeki mağazalarında sunulan yılbaşı hediye setleriyle hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu ederken, gençlere de umut olmak için bir kapı aralıyor.
 
 
Büyülü Yılbaşı Aromaları
Bu anlamlı projeye destek vermek için seçeneğiniz çok. The Body Shop’un yeni yıl için hazırladığı hediye setleri 2020’nin gözbebeği olmaya aday! Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edecek her şey burada! Badem sütü içeren banyo ve vücut seti, ikonik ürün body butter’ın Juicy Pear, Rich Plum ve Warm Vanilla üçlüsü, çilekli duş jelleri, ışıltılı makyaj ürünleriyle dopdolu bir yıl sizleri bekliyor. The Body Shop’un organik badem sütü ve bal uyumundan oluşan setinde; mini body butter, duş kremi ve el kremi yer alıyor. İkonik ürün body butter, yılbaşında üç muhteşem ürünle karşımıza çıkıyor. Festival havası sunan Juicy Pear, rengârenk bir ormanda gezintiye çıkartan Rich Plum ve baş döndüren sıcak vanilyanın etkisiyle Warm Vanilla… The Body Shop’un yılbaşı makyaj ürünleri de büyülüyor. Muhteşem ışıltısıyla göz kamaştıran Drops of Gold highlighter, dudaklara ışıltı veren Shine Lip Liquid ruj ile buluşuyor. Rujun göz alıcı ışıltısı yanında jojoba yağı, marula yağı ve argan yağı içermesi onun sevmek için bir neden daha yaratıyor. Bir diğer seçenek olarak da Matte Lip Liquid Trio üçlü hediye seti yoğun renk ve matlık sunmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mat Ruj Serisi kolay sürülebilir olması ve kadife görünümüyle gönülleri fethediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI