Ana SayfaYaşamThe House Hotel Bosphorus The Hot List`te

The House Hotel Bosphorus The Hot List`te

Gezginlerin kutsal kitabı Conde Nast Traveller, her yıl yoğun bir seyahat trafiği ve titiz bir çalışma sonucu yayınladığı “The Hot List” ile dünyanın en iyi otellerini seçiyor. 2011 yılında The House Hotel Nişantaşı, Türkiye’den tarihi Pera Palace ile birlikte listeye dahil olmakla kalmadı, Conde Nast Traveller gerek otelin konumundan, gerekse etkileyici dekorasyonundan hayranlıkla bahsetti.

The House Hotel ailesine geçtiğimiz Mayıs ayında katılan The House Hotel Bosphorus ise, Aman Resorts Bodrum ile birlikte bu yılki “The Hot List”e Türkiye’den seçilen iki otelden biri oldu.

Ortaköy’de bulunan Tarihi Simon Kalfa Binası’nda kapılarını açan The House Hotel Bosphorus, dönemin klasik izlerini taşıyan, rahat, modern ve lüks stiliyle ve tüm boğazı ayaklar altına seren olağanüstü manzarasıyla  Conde Nast Traveller’ı büyüledi. Okurlarına The House Hotel Bosphorus’ta romantik bir şehir deneyimi için bahar aylarını, Ortaköy’ün gece hayatının tadını çıkarmak içinse yazın bir hafta sonunu öneren Conde Nast Traveller, pirinç, mermer ve ceviz ağacının kullanıldığı Autoban imzalı dekorasyona da övgü yağdırdı.

The House Hotel Bosphorus, açıldığı günden bu yana Ricky Martin, Monica Bellucci, Kevin Spacey, Matt Dillon gibi yıldızları ağırlayarak tescillediği uluslararası başarısını Conde Nast Traveller The Hot List 2012’de yer bularak taçlandırmış oldu. Şehir hayatının tam ortasında, stil sahibi yaşam alanları yaratan The House Hotels, İstanbul’a armağan ettiği yepyeni konaklama konseptiyle Türkiye’yi uluslararası alanda başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI