Ana SayfaModaThe Kardashian Collection Forever New`de

The Kardashian Collection Forever New`de

Kardashian kardeşler tarafından hazırlanan The Kardashian Collection’da pullu motosiklet ceketler, dantel detaylar, tüylü kabanlar dikkat çekiyor. Koleksiyon, Kourtney Kardashian’ın eklektik karışımı, Kim Kardashian’ın elegant şıklığı ve Khloe Kardashian’ın Rock şıklığıyla birbirini tamamlıyor.

Deri, vintage dantel ve leopar baskıların sıkça kullanıldığı koleksiyondaki tasarımlar Kardashian kardeşlerin dolaplarından esinlenilerek hazırlandı. Kardashian kardeşlerin genellikle tercih ettikleri vücudu saran elbiseler dantel ve transparan detaylar ile ön plana çıkıyor. Skater etek ve elbiselerin de çokça kullanıldığı koleksiyon her tarza hitap ediyor. Dar kesim vücuda oturan pantolonlar ise koleksiyonda seksiliğin yanı sıra maskülen bir hava yaratıyor. Koleksiyonda yer alan tasarım çantalar ve çiftli yüzükler de Kardashian Kollection for Lipsy koleksiyonunun aksesuarlarını oluşturuyor.

Bu özel koleksiyon Forever New Bağdat Caddesi, Palladium, City’s, Capacity, Adana, Terracity, Alsancak ve Agora mağazalarında satışta.

Koleksiyondan bazı parçaları görmek için fotogaleriye tıklayabilirsiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI