Ana SayfaModaThe Kooples'tan Tina: SS21 İçin Yeni It-Bag

The Kooples’tan Tina: SS21 İçin Yeni It-Bag

İlham perisi Tina, zarif ve müstehcen olmanın yanı sıra rahat ve eğlenceli olmayı da biliyor. Gündüz veya gece takılabilen, renkleri ve detayları ile klasik bucket çantaya yeni bir soluk getiriyor.

 

Tina Bag çantalar İtalya’da üretilmiş olup Türkiye de beş renk seçenekleri sunuyor. Mini ve orta boyları bulunan Tina’nın ayrıca iki farklı askı boyutu bulunup, Kısa olan askı Tina’nızı elde taşımak için uygunken, uzun askı daha rahat bir görünüm için çapraz bir biçimde kullanılır. 
 

 Tina by The Kooples, kadınlar tarafından ve kadınlar için tasarlanan zarif ancak rock’n roll deri ürünleri serisi!

 Kooples ekibi ve Tina, iki boyutta mevcut olan siyah deriden klasik ve ikonik bir model hayal ettiler, Aynı zamanda daha iddialı bir görünüm için sahip olunması gereken modeller: yumuşak bej süetten daha büyük stil, çivili bej süetten orijinal bir stil ve punk esintili çivili siyah deri çanta, tümü mini ve orta boy olarak sunuyor. Ekru, parlak sarı, lila ve pembe tonları gibi mevsimsel renkler de Maison’un İlkbahar Yaz koleksiyonunu ve ortak gardırop kapsül koleksiyonunu yansıtan bir görünüm kazanıyor. 

  

 

Tina by The Kooples, kadınlar tarafından ve kadınlar için gardıroplarına zarafet, rahatlık, isyan ya da sadece kendileri olma arzusu gibi arzularına göre tamamlamaları için tasarlanan zarif ama rock’n roll deri ürünüdür.

 

Tina’nın çantasını 22 Şubat’tan itibaren The Kooples’ta keşfedin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI