Ana SayfaYaşamThe North Face “New Life"ı Sunar: Ebeveynlik, Hayatın En Zorlu Yolculuğu

The North Face “New Life”ı Sunar: Ebeveynlik, Hayatın En Zorlu Yolculuğu

Filmde, sponsorlukları kaybetme endişesinden kaşifliğin getirdiği hayat şartlarına kadar bu yeni anne babanın karşılaştığı zorluklar ve bunlarla mücadeleleri işleniyor. Ayrıca bu filmde ayrıca birçok yeni annenin aileye yeni bir üye eklenmesi ile beraber değişen hayatları ve bu durumla başa çıkma çabalarına da değiniliyor.

Caroline ayrıca, kendi annesi ile yaşadığı sorunları ve sonrasında aldığı kararları anlatırken,  hayatındaki bu deneyimlerin çocuk sahibi olma kararını nasıl zorlaştırdığını da paylaşıyor. 

Caroline, “New Life filminde yer aldığımız için çok mutluyuz ve tüm yeni ebeveynlere yol göstermesini umuyoruz. Çocuk sahibi olmak hayata bakış açımızı tamamen değiştirdi ve dağcılığın ötesinde yeni bir anlam kazandırdı. Benim için iyi anne olmak, bazen risk almak ve pişmanlık duymadan yaşamak anlamına geliyor ve Arthur’un hayatımızda olması bunu pekiştirdi” dedi.

Filmde ayrıca, risklerle dolu bir kariyerde kendi benzersiz ebeveynlik deneyimlerini aktaran The North Face Global Athlete takım kaptanı Hilaree Nelson ve Freeride World Tour snowboard şampiyonu Xavier De Le Rue gibi diğer outdoor sporcularının samimi görüşlerine de yer veriliyor. 

Outdoor sporları ebeveynler ve özellikle anneler için zorlayıcı olsa bile yeni bir hayatın keşfidir. 

“New Life’ı” izlemek için The North Face YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz ve Instagram ve Facebook’ta @thenorthface hesabını takip edebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI