Ana SayfaModaThe North Face: NSE Keşfin yeni dönemi

The North Face: NSE Keşfin yeni dönemi

Zamansız bir koleksiyona hayat veren NSE koleksiyonu ister yeni bir zirveyi, ister şehrin sokaklarını yeniden keşfediyor olun, bireyselliğimizde ve her yeni yolculuklarımızda bize yol gösteriyor.
 
Şehirden ilham alan bu görünüm, klasik kadın ve erkek parçalarını öne çıkaran dikkat çekici yeni renk grupları içeriyor. Buna canlı kırmızı ve siyah renk Himalayan Parka, erkek koleksiyonundaki Kelp Tan Denali polar, kadın koleksiyonunda fosforlu sarı VECTIV Taraval ayakkabı ve Fleeski Street şapka gibi temel aksesuarlar ve yeniden tasarlanan, öncekinden daha sade, daha hafif ve şehirde kullanabileceğiniz Base Camp Duffel çanta da dâhil oluyor.
 
Mevsimler ve kültürler arasında iletişim kuran NSE koleksiyonunun yeni hali kültürel hareketlerden ilham alırken aynı zamanda inovasyonu temel alarak ‘şehir için hazır‘ imajını benimsiyor. En çok ilgi gören koleksiyonlardan NSE bireyselliği ve yeniliği ifade ederken, bu kışla mücadele etmeyi ve yeni bir tarzla keşfetmeye hazır olarak The North Face’in tarihini onurlandırmak için geri dönüyor.
 
Koleksiyon, www.thenorthface.com.tr adresinden, The North Face mağazalarında ve The North Face satış noktalarında inceleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilir veya gelişmelerden haberdar olmak için bizi Instagram ve Facebook’ta @thenorthface adreslerinden takip edebilirsiniz.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI