Ana SayfaGüzellikThe Radiant Concealer SPF 25

The Radiant Concealer SPF 25

La Mer`in en yeni ürünü The Radiant Concealer SPF 25. Bu hafif, krem ve pudramsı kapatıcı, ciltteki kusurları sürekli kamufle etmek için formüle edildi. Tourmaline ve malakit yarı değerli taşları  ışık enerjisini yakalayıp, tutarak , siyah noktaları ve lekeleri sürekli olarak kapatıyor. The Radiant Concealer SPF 25 ,The eye balm Intense ve the Eye Concentrate’in faydalarıyla ve tamamlayıcı özellikleriyle ciltteki kusurları silerek yumuşak bir sonuç yaratıyor. 

Çok değerli deniz ve bitki özleri göz çevresindeki siyahlıkların, şişkinliklerin ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardım ediyor. Ayrıca kullanımıyla beraber, görünen kırmızılık ve solgunluk papatya özüyle azaltılır ve Asya Mantarı olarak bilinen Viapure poria ile de cildi serinletir ve yatıştırıyor.
Eşsiz polimer gözenek teknolojisi inşa edilebilir, yarısaydam katmanlar bırakarak kırışıklık geçirmez , esnek/nefes alabilen bir uygulama yaratıyor. Cilt günboyunca doğal olarak kusursuz kalıyor. Cildinizi korumaya SPF 25 ile yardımcı oluyor.
The Radiant Concealer SPF 25 , bilimsel olarak geliştirilmiş, yarı geçirgen tam kapatıcılık özelliği olan, cildi mükemmelleştiren, aydınlık artırıcı üç rengiyle satışa sunulmakta: Ivory, Beige ve Natural Warm.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI