Ana SayfaYaşamThe Spa Üç Etkili Detoks Bakımı MLX I³Dome İle Benzersiz Bir...

The Spa Üç Etkili Detoks Bakımı MLX I³Dome İle Benzersiz Bir Deneyim Sunuyor

Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa, yeni mevsimi üç etkili detoks bakımı sağlayan MLX I³Dome ile karşılıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı hızlandıran, cildin gençleşmesini sağlayan bu özel bakım, The Spa’nın terapileri ve masajları ile birleştiğinde daha da etkili sonuçlar yaratıyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta, 2.100 m2’lik geniş bir alanda, bakım ve masajlarıyla misafirlerine özel bir deneyim yaşatan The Spa, üç etkili detoks terapisi sağlayan MLX I³Dome ile yeni mevsime taze bir başlangıç sunuyor. Bu etkili cihaz, yaz aylarının ciltte yarattığı olumsuz etkilere karşı, uzun dalga kızılötesi ışınlarla vücudun metabolizmasını ve terlemesini uyarırken, baş kısmındaki ek plazma ve ışık terapisi cihazı (PLT) ile cildi gençleştirmeye yardımcı oluyor.

 

Türkiye’de ilk kez The Spa’da yer alan MLX I³Dome tek başına uygulanabildiği gibi The Spa’da sunulan masaj ve bakım içerikleriyle birleştirilerek daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edilebiliyor. The Spa’nın masajları arasında yer alan Abhyanga, diğer ismiyle “Yağ Masajı” ritmik hareketlerle derinlemesine bir zindelik sunuyor. Vücuttan kötü enerjiyi atarak, pozitif enerji ve yaşam gücü ‘Prana’nın akışını geri kazanmaya yönelik olan Abhyanga, sakinleştirici, mutluluk ve huzur verici özelliğiyle ön plana çıkıyor. 60 veya 90 dakika süren Abhyanga’nın yanı sıra The Spa terapistlerinin uyguladığı İsveç ve Derin Doku masajları, MLX I³Dome ile bütün bir paket olarak sunulduğunda zindelik, tazelik ve yenilenmeyi garanti ediyor.

Kızılötesi teknolojisini (FIR), plazma ve ışık ile birleştirerek üç terapiyi aynı anda sunan MLX I³Dome, The Spa’da Four Seasons servis anlayışı ile birleşerek canlandırıcı ve unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Rezervasyon için The Spa: 0212 381 41 60

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI