Ana SayfaYaşamThe Woolmark Company, Wool Lab Digital Platformunu Sunar

The Woolmark Company, Wool Lab Digital Platformunu Sunar

The Wool Lab’in 10. yıl dönümü ile aynı zamana denk gelen, The Wool Lab Digital’in ilk yayını, dijital platformun yapısı ve işlevselliği ile yaşadığımız zamana uyarlanırken, The Wool Lab’ın özü aynı kalıyor; dünyanın dört bir yanından en yenilikçi ve kalite odaklı iplikçiler, örücüler ve dokumacılarla iş birliği içinde olunan, ticari olarak mevcut en iyi yün kumaşlar ve iplikler için rehber olma özelliğini sürdürüyor.
 
The Woolmark Company, küresel pandeminin dayattığı pazar değişikliklerine hızlı bir şekilde uyum sağlayarak The Wool Lab Digital aracılığıyla, tedarikçiler için dijital bir vitrin ve önde gelen bir kaynak olma hizmeti ile küresel tedarik zincirini desteklemeye devam ediyor.
 
Wool Lab Digital, www.woolmark.com web sitesinde herkes tarafından ücretsiz olarak erişilebilmektedir. Kullanıcılar sadece kayıt yaparak kılavuzu inceleyebiliyor ve ilgilendikleri yünlü kumaş ve iplikler arasından seçim yapabiliyorlar. Seçtikleri renk örneklerinin ayrıntılarının yanı sıra numune istemek için iletişime geçebilecekleri ilgili üreticilerin iletişim bilgilerini içeren bir e-posta da kullanıcılara gönderiliyor.
 
The Woolmark Company’nin Ürün İnovasyonu ve Eğitim Genel Müdürü Julie Davies, “The Wool Lab, yüne adanmış dünyanın tek küratörlü, yenilikçi organizasyonudur ve yünlü tekstil tedariki için rakipsiz ve küresel bir fırsat sunmaktadır” dedi.
 
The Wool Lab Digital, “The Wool Lab”i dijital alana genişleterek, tasarımcıların, alıcıların bilinen tedarikçilerle bağlantı kurmaya devam etmesini ve yeni küresel tedarikçiler keşfetmesini sağlamaya devam etmektedir.
 
Wool Lab Digital, sektörün dört makro trendinin ilk ikisini Şubat ayında yayınlamış kalan ikisini de Mayıs ayında yayınlanacaktır.
 
Şubat ayında yayınlanan ve platformda erişilebilen ilk iki makro trend şunlardır:
 
1. HAREKET HALİNDE
İster iş ister eğlence amaçlı olsun, her zaman hareket halinde olan insanlar için giyime adanmış bir tema. Günlük ve Aktif olarak her iki yorum da yeni bir yaşam tarzına ve şehir içinde bağımsız olarak hareket edebilme ihtiyacına yanıt veriyor: Giymesi ve birbiriyle birleştirmesi kolay giysiler, çok sade olmadan daha iyi görünürlük için sofistike ve rahat, renkli temeller. Bu grupta yer alan her kumaşın, üst üste gelen ışık ve performans karışımları ile çok özel bir işlevi vardır.
 
 
2. HİBRİT
Tüm yönleriyle hibridizasyona adanmış bir tema, bazen kişinin kendi ürettiği giysilere dönüşen kendi tarzının yaratılmasıyla çok kişisel ve genç bir şekilde yorumlanıyor : Shuffle ve Craft. Daha önce hiç olmadığı gibi stillerin bir karışımı; stillerin, cinsiyetlerin ve kültürlerin  sürekli melezleşmesi içinde her şey yerini bulur. En asil malzemeler, taze ve güncellenmiş bir sokak kıyafeti, kot, spor giyim için pantolonlarda kullanılır; beyzbol şapkaları ile akıllıca birleştirilmiş süper klasik ceketler; 1970’lerden ilham alan tişörtler ve örme ceketler sanki büyükannenin bagajından çıkmış gibi, ancak beklenmedik eşyalarla karıştırıldığında son derece çağdaş görünümlü.
 
Bu makro trendler sayesinde Merinos yünü hem kentsel hem de aktif giyim ve aynı zamanda günlük giyim için nihai bileşen olarak konumunun yeniden altını çiziyor. Elyafın doğal nitelikleri ve sonsuz çok yönlülüğü sayesinde, yüksek performanslı spor giysilerde ve aynı zamanda ev ortamında kullanılmak üzere yüne yenilikçi üretim teknikleri uygulanıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI