Ana SayfaGüzellikTheLifeCo’nun Yeni Roll-On Serisi ile Her An Ferahlık ve Tazelik

TheLifeCo’nun Yeni Roll-On Serisi ile Her An Ferahlık ve Tazelik

TheLifeCo’nun titiz araştırmalar sonucu üretilen roll-on’ları organik formülleriyle kokuya neden olan bakterilerle mücadele eder ve nefis, doğadan ilham alan kokular sunarak gün boyu taze hissetmenizi sağlar. İçeriğindeki bitkisel formüller, kokuya neden olan bakterileri cildinize zarar vermeden yok eder, ter bezlerinizi tıkamaz.

 

Gün boyu natürel hoş kokuları hissedebilmek! 

Doğal deodorantlar sadece vücudunuz için değil, çevre için de çok sağlıklıdır! Alüminyum, alkol, paraben ve sentetik koku içermeyen TheLifeCo’nun yeni organik roll-on serisiyle kendinize bir iyilik, doğaya saygılı bir seçim yapmış olursunuz.

 

Doğadan gelen ferahlık ve sağlık

Gerçek şu ki, piyasadaki kimyasal içeren deodorant ve ter önleyici ürünler vücudumuzda toksin olarak birikip uzun vadede pek çok sağlık sorununa yol açabilmektedir.

 

Organik roll-on serisi ciltte yapışkan his bırakmaz, giysilerinizde leke ve beyaz kalıntı oluşturmaz.

Hoş kokularıyla sizi günün her saati huzurlu ve kendinden emin hissetmenizi sağlar.

 

Erkeklere özel White Cedar sedir ve pamuksütü özleriyle temiz ve ferah bir his verir. Kadınlara özel White Flower hafif çiçeksi kokusuyla doğal ve taze hissetmenizi sağlarken genç kızlara özel Cherish Teen meyve özleriyle enerjinizi artıran tatlı bir kokuya sahiptir.

 

Organik ve doğal sertifikalı içeriklerle

 

Alüminyum klorohidrat, alüminyum zirkonyum, paraben ya da alerjik kimyasallar içermeyen seri, dünyada kabul görmüş bir kuruluş olan

ETKO – Cosmos Organik Sertifikasına da sahiptir ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Vegan sertifikalıdır ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI